Stortorget 9, City

Kontorslokal i toppskick på oslagbart läge i Malmö city!

Område
Malmö
Yta
237 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Denna exklusiva kontorslokal omfamnar modern arbetsdynamik och komfort genom sina 237 kvadratmeter av genomtänkt design. Här möts du av arbetsplatser i öppet landskap, flera mindre mötesrum, större konferensrum samt öppen planlösning mellan kök och matplats. Lokalen är belägen högt upp på våning 6/7 och har härlig utsikt över Stortorget och Gamla stan.

Kontakta oss för att boka en visning och upptäck den moderna elegansen på denna adress högt över Malmös vackra stadskärna!

Fastighet

Denna fastighet har ett fantastiskt läge mitt i pulserande Malmö och det är svårt att föreställa sig något mer centralt. I takt med att Malmö expanderar och växer i alla riktningar, förblir detta kvarter stadens oslagbara hjärta. Här är inte bara en plats; det är kärnan, där allt i staden tycks utgå ifrån.

Det unika draget hos denna fastighet är dess harmoniska sammansättning av äldre och moderna byggnader. Här möts det traditionella och det nyskapande som ger karaktär och charm. Den sköna blandningen av äldre och nya hus ger gatan en distinkt prägel, där små innovativa inslag ger området liv och personlighet.

Parkering
Till huset hör ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns även andra parkeringshus. För besökare finns en parkering på Stortorget.

Omgivning
Fastigheten är belägen vid Stortorget mitt i centrala Malmö med ett stort utbud av restauranger, butiker, hotell-och konferensmöjligheter runt hörnet.

Allmänt
I fastigheten finns fiber med möjlighet för hyresgästerna att ansluta sig till flera olika operatörer.
Kontorslokalerna i fastigheten är utrustade med kyla.

Övrigt

Yta lokal: 237 kvm
Fastighetstyp: Blandfastighet med butikslokaler, kontorslokaler, restauranger och lägenheter
Tillträde: Enligt överenskommelse
Område: Innerstaden
Avstånd Malmö C: 300 meter
Parkering: Hyrplatser i garage
Våningsplan: 6
Hiss: Hiss finns

Kommunikation och service

Här har du ett par minuters promenad till själva navet för pendling i regionen – Malmö Central. Där tar du dig vidare med tåg, stadsbuss, länsbuss, flygbuss och långfärdsbuss. Tågen till Danmark går i rusningstid var tionde minut och du är i Köpenhamn på cirka en halvtimme. För pendlare i kollektivtrafiken finns knappast ett bättre läge.

Service
Både i huset och i närheten finns ett stort urval av lunchställen och längre ner på gatan ligger Lilla Torg med alla sina restauranger. Malmö Central har idag en Food Court med internationell prägel och på tio minuters promenad når du Malmö Saluhall med skandinavisk mat i framkant. Eftersom du är mitt i stadens hjärta hittar du all tänkbar service och butiker i närheten.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse