Stuveriet, 394 m²

Beskrivning

Välkommen till Stuveriet

På 13:e våningen finner du detta kontor på 394 kvm, med underbar utsikt över Göteborg! Ett helt våningsplan kan bli ert .
Ni som ny hyresgäst har nu möjlighet att påverka er planlösning. Några förslag på möblering finns med i denna presentation .

Det kommer att vara fönster från alla 4 väderstreck, vilket gör lokalen ljus och härlig.


Gå gärna in och titta på filmen så ni får en känsla över området och höjderna.
https://www.youtube.com/watch?v=g6eqYQ53SxE


FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN

Beskrivning
Det blir inte mer Göteborg än så här. På platsen där vi nu bygger Stuveriet var det en gång i tiden hamnarbetarnas omklädningsrum, som 1961 blev Göteborgs Hamnarbetarskontor där man fick hantera allt som hade med hamnen att göra. Nu 50 år senare adderar vi 2 våningar på den befintliga huskroppen och bygger till en 16 våning hög skrapa.
Stuveriet har en silhuett för Göteborgsväder. Regn och vind sveper med och inte mot formen. Anknytningen till hamnen med sin åskblå metallfasad står för det robusta, likt tidigare kranar som stått ut med masthuggskajen. Ja, det blir inte mer Göteborg än så här.

14:e våningen finns orangeriet och terrassen. Utsikten över hamninloppet slår det mesta. En bra plats att träffa kunder på, eller möta kollegor och vänner. I gemensamma lokaler på flera våningar finns det alla möjligheter att umgås och inspireras över företagsgränserna.

Gångavstånd till Järntorget, med all service som är nödvändig dessutom en viktig knytpunkt för kollektivtrafiken.

Bland lokalhyresgästerna finns bla Göteborgs Auktionsverket, Stena Fastigheter, Stena Bygg mfl

Omgivning
Masthugget hjärtat av Göteborg, här finns mängder av restauranger, kaféer och göteborgshumor.

Kommunikation
Från Järntorget finns förbindelser till hela Göteborg. Bussar och spårvagnar går regelbundet härifrån. Gångavstånd till Stenpiren, för att ta färjan över till Lindholmen.

Service
Här är det inte långt till handel och service, bara några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

Övrigt
Tillträde April 2022

PARKERING
I närheten finns ett parkeringshus samt en del gatuparkering.
Adress: Masthamnsgatan 21

WE CARE
När vi tar hand om hus och utvecklar städer gör vi det med omtanke om människor och vår miljö. Grunden i vårt hållbarhetsarbete är att vi är en långsiktig fastighetsägare som arbetar för att ha goda relationer med de som bor och jobbar i våra hus. Vi äger och utvecklar våra kvarter med tanke på framtida generationer och vill stärka de städer vi finns i. Där börjar omtanken för oss - We Care.
I över 20 år har vi jobbat med relationsförvaltning, vårt arbetssätt som skapar områden där människor trivs och känner sig trygga. I praktiken innebär det att vi driver frågor som är bra för kvarteret, området och människorna som bor eller jobbar där. Och vi gör det tillsammans med andra.

Vi utvecklar hållbara byggnader som är sunda och trivsamma. Arbetsplatserna ska vara representativa och genom stort fokus på till exempel val av material, ljusinsläpp och luftkvalitet kan vi erbjuda en bra miljö. I Stuveriet kommer vi att jobba med bland annat återvunnen aluminiumfasad, solceller och sedum på taket. Det kommer också att erbjudas bil- och cykelpool.
Vi ska uppnå LEED Platinum ( just ni har vi LEED GOLD) för Stuveriet, vilket är den högsta hållbarhetscertifieringen. Masthuggskajen är certifierat med City Lab.


Fakta om Stuveriet

Uthyrningsbar yta ca. 7 600 kvm
Lokalstorlek 307 kvm - 7 600 kvm
Antal våningsplan 16
Inflyttning preliminärt Q2 2022
Gemensam reception i entréplan
Café och bistro i huset
Inspirerande mötesarena för alla på vån 14.
Orangeri och terrass med fantastisk utsikt mot hamninloppet
Mötesarena med konferensmöjligheter i Orangeriet
Utrymme med dusch och omklädning
Garage för bil och cykel
Grön omgivning och spännande miljö mellan husen´´Söker du en komplett möbellösning för ditt nya kontor? Upplev Nornorms 3D modell och utforska hur ditt kommande kontor kan komma att se ut. Du hittar den i bifogad PDF på sida 3.

Adress
Masthamnsgatan 21,
413 28 Göteborg
Område
Göteborg
Yta
394 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Omgående
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Ansvarig kommersiell uthyrning

075 241 51 73

Anmäl ditt intresse