Rosenlundsgatan 3, 173 m²

Beskrivning

Lokal med många möjligeter ledig nu!

Öppenplanlösning, ett litet pentry samt 2 toaletter finns det i dagsläget, men också 2 entrér . Detta kan bli ditt nya kontor, en fräck butik eller varför inte ett cafe ?

Grannar i huset finns Boplats, Boulebar mfl

Omgivning
Rosenlundsgatan, gatan som binder ihop Järntorget med Magasinsgatan, här finns det restauranger, kaféer och butiker.

Kommunikation
Från Järntorget finns förbindelser till hela Göteborg. Bussar och spårvagnar går regelbundet härifrån. Gångavstånd till Stenpiren, för att ta färjan över till Lindholmen.

Service
Här är det inte långt till handel och service, bara några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten. Hemköp med all service.

Övrigt
Tillträde enligt ök

PARKERING
I närheten finns ett parkeringshus samt en del gatuparkering.

WE CARE
När vi tar hand om hus och utvecklar städer gör vi det med omtanke om människor och vår miljö. Grunden i vårt hållbarhetsarbete är att vi är en långsiktig fastighetsägare som arbetar för att ha goda relationer med de som bor och jobbar i våra hus. Vi äger och utvecklar våra kvarter med tanke på framtida generationer och vill stärka de städer vi finns i. Där börjar omtanken för oss - We Care.
I över 20 år har vi jobbat med relationsförvaltning, vårt arbetssätt som skapar områden där människor trivs och känner sig trygga. I praktiken innebär det att vi driver frågor som är bra för kvarteret, området och människorna som bor eller jobbar där. Och vi gör det tillsammans med andra.

Vi utvecklar hållbara byggnader som är sunda och trivsamma. Arbetsplatserna ska vara representativa och genom stort fokus på till exempel val av material, ljusinsläpp och luftkvalitet kan vi erbjuda en bra miljö


Adress
Rosenlundsgatan 3,
411 20 Göteborg
Område
Göteborg
Yta
173 m²
Typ
Butik
Tillträde
Omgående
Objektsbeskrivning och planritning
173-kvm-bv

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Ansvarig kommersiell uthyrning

075 241 51 73

Anmäl ditt intresse