Sjupundsgatan 29, 139 m²

Beskrivning

Restauranglokal i ett växande Ekebäckshöjd

Ljus och fin lokal om 139 kvadrat söker spännande innehåll

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
Lokalen har stora fönster ut mot vägen, och här har ni möjlighet att sätta er egen prägel i lokalen.

Stena Fastigheter bygger 750 nya hemtrevliga, smarta och hållbara lägenheter i olika storlekar, både hyres- och bostadsrätter. Dessutom ny matbutik, förskola, äldreboende, restauranger och mötesplatser. Första etappen lägenheter kommer att stå klara till 2021.

Här finns stadskänsla med levande gatuplan och rörelse mellan husen, men samtidigt nära till Påvelunds sportanläggningar, mysiga Slottsskogen och utbudet av affärer och restauranger i Majorna. Ett stenkast bort finns Kungsladugård och Klippan med sina mysiga restauranger och butiker. Västerut är det nära cykelavstånd till klippor och bad.

Ett stenkast bort hittar du ICA Nära och gymmet STC som flyttat in i nya lokaler i Ekebäckshöjd. ICA Näras butik har ett brett sortiment och erbjuder ett stort och varierat utbud av färdiglagade maträtter. Gymmet STC erbjuder bland annat konditions- och styrketräningsmaskiner, träning med personlig tränare och bastu.


KOMMUNIKATION
Redan nu finns bra kollektivförbindelse med täta avgångar. Bland annat går buss 16 från Fyrktorget till centrala Göteborg och från Sjupundsgatan kan du åka både till Marklandsgatan och Kungsten.
Till det ska vi erbjuda bil- och cykelpool med laddplatser för bil och cykel, säker cykelparkering och mekarverkstad. Med cykeln är du nära till allt, från bad till city till träning.

SERVICE
Ica Nära och gym.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse, från slutet 2022.

PARKERING
I närheten finns gatuparkering.


FAKTA:
Yta lokal: 139 kvm
Område: Ekebäckshöjd
Byggnadsår: 2022
Parkering: Gatuparkering
Våningsplan: Entré

Adress
Sjupundsgatan 29,
41484 Göteborg
Område
Göteborg
Yta
139 m²
Typ
Restaurang
Tillträde
Omgående
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Ansvarig kommersiell uthyrning

075 241 51 73

Anmäl ditt intresse