Södra Promenaden 63, 217 m²

Beskrivning

BUTIKSLOKAL PÅ ABSOLUT TOPPLÄGE

Med ett oslagbart läge erbjuder de här lokalerna fantastiska möjligheter. Här finns alla förutsättningar för kreativitet och arbetsglädje.
Stor butiksyta med pentry, wc/dusch och lager.

Det finns även möjlighet att hyra lokalen ovanför butiken. Den lokalen (objektsnr 30326-03402) är delat på två plan, plan 1 och 2 med en yta på 276 kvm. Hiss finns.

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
Med sin svarta skeppsformade huskropp osar fastigheten Altona av karaktär och tidlös elegans. Huset byggdes 1967 men känns fortfarande modernt. Det här är en renodlad affärsfastighet, belägen mitt emot den legendariska citygallerian Hansa. I bottenplanet finns butiker och resten av det 7 våningar höga huset är kontorsyta. Gustav Adolfs Torg ligger på tre minuters gångavstånd och de gemytliga Carolikvarteren finns runt hörnet.

KOMMUNIKATION
Flera stads- och länsbussar stannar utanför huset. På Gustav Adolfs torg hittar du så gott som samtliga Malmös busslinjer. Till Malmö Central promenerar du på mindre än tio minuter. Läget erbjuder dessutom flera snabbleder ut ur staden för bilister. Med andra ord ett perfekt läge för pendlare.

SERVICE
I kvarteren runt fastigheten finns gott om lunchrestauranger, butiker och service. Hyresgäster i huset är bland andra Sats gym, så träning på lunchen eller efter jobbet kan inte bli enklare.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse., tidigast 2021-10-01.

PARKERING
I huset finns ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns även flera parkeringshus och längs kanalen finns gott om parkering för besökare.

Adress
Södra Promenaden 63,
211 38 Malmö
Område
Malmö
Yta
217 m²
Typ
Butik
Tillträde
Omgående
Jonatan Arnsberger

Jonatan Arnsberger

Mäklare

073 383 54 94

Anmäl ditt intresse