Studentgatan 4, 1235 m²

Beskrivning


LJUSA LOKALER PÅ ABSOLUT TOPPLÄGE

Med ett oslagbart läge och ett rikt flöde av dagsljus erbjuder de här lokalerna fantastiska möjligheter. Här finns alla förutsättningar för kreativitet och arbetsglädje.
Den lediga ytan omfattar hela våningsplan 6 och del av våningsplan 7. Hiss finns.
Maximal yta är 1235 kvm som kan delas upp och anpassas enligt önskemål. Lokalen har utsikt över kanalen.

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
Med sin svarta skeppsformade huskropp osar fastigheten Altona av karaktär och tidlös elegans. Huset byggdes 1967 men känns fortfarande modernt. Det här är en renodlad affärsfastighet, belägen mitt emot den legendariska citygallerian Hansa. I bottenplanet finns butiker och resten av det 7 våningar höga huset är kontorsyta. Gustav Adolfs Torg ligger på tre minuters gångavstånd och de gemytliga Carolikvarteren finns runt hörnet.

KOMMUNIKATION
Flera stads- och länsbussar stannar utanför huset. På Gustav Adolfs torg hittar du så gott som samtliga Malmös busslinjer. Till Malmö Central promenerar du på mindre än tio minuter. Läget erbjuder dessutom flera snabbleder ut ur staden för bilister. Med andra ord ett perfekt läge för pendlare.

SERVICE
I kvarteren runt fastigheten finns gott om lunchrestauranger, butiker och service. Hyresgäster i huset är bland andra Sats gym, så träning på lunchen eller efter jobbet kan inte bli enklare.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.

PARKERING
I huset finns ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns även flera parkeringshus och längs kanalen finns gott om parkering för besökare.

Adress
Studentgatan 4,
211 38 Malmö
Område
Malmö
Fastighet
Information saknas
Yta
1235
Typ
Kontor
Tillträde
2019-05-01