Kronometergränd 6, 210 m²

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en fantastisk lokal centralt placerad i den nya, växande stadsdelen Vega. I Vega byggs nu närmare 3 500 bostäder och en ny pendeltågsstation samt ett busstorg har öppnat. Dessutom är Vega omgärdat av härliga och välbesökta naturområden. Det betyder att närmare 10 000 invånare och besökare kommer röra sig i Vega.

Eftersom alla byggnader och därmed bostäder och lokaler inte helt är ritade eller byggda ännu så har du nu chansen att kunna få vara med bygga upp din verksamhet i en lokal från början.

Lokalen
Denna lokal ser vi lämpar sig bäst för dig som har en caféverksamhet eller liknande. Lokalytan är ca 210 kvm och anpassas efter den verksamhet som blir aktuell. Du som hyresgäst har stor möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning, planlösning och utseende för att utforma den perfekta lokalen för just din verksamhet. Det går ej att bedriva restaurang i lokalen.

Denna lokal ligger centralt belägen på Kronometergränd 6 i västligt läge vid en ny centrumkärna och ett nytt torg som planeras i Vegas nya kvarter. Torget ligger i närheten av pendeltågsstationen samt huvudstråket Vega allé. Se områdeskarta för att se lokalens placering.

Kommunikation
Lokalen ligger centralt i Vega och att ta sig till och från Vega är enkelt, oavsett om du åker kommunalt, kör bil eller cyklar. En ny pendeltågsstation, ett busstorg, gång- och cykelvägar samt en ny avfart är en del av utvecklingen av stadsdelen Vega.

Men pendeltåget tar man sig lätt till och från city på ca 25 minuter. På busstorget som ligger i anslutning till pendeltågsstationen finns förbindelser till Haninge Centrum, Skogås, Norrby och Jordbro. Vid busstorget finns en stor cykelparkering och med bil är det enkelt att svänga av till Vega i och med den egna nya avfarten från riksväg 73.

Service och omgivning
I Vega planeras upp till 3 500 bostäder, det är en stadsdel under uppbyggnad och här finns utrymme att skapa service som ger mervärde för de nyinflyttade invånarna.

Serviceutbudet i Vega består idag bland annat av Puls & Träning, frisörsalong, närbutik, sushirestaurang, Pressbyrån och ett stenugnsbageri på andra sidan pendeltågsstationen. I april öppnar även en ICA Nära butik vid pendeltågsstation och inom snar framtid kommer även Hemköp, ett nytt gym samt en padel-anläggning öppna i området.

I Vega förväntas man bo i en levande stadsdel med närhet till service och den nybyggda pendelstationen, samtidigt som natursköna områden runt hörnet ger möjlighet till både lugn och lek.

Parkeringsmöjligheter/garage
Parkering sker på gata. Planering för ett parkeringshus hus finns i området.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Lokalen beräknas idag stå färdig för inflytt från och med 2024-10-01.

Läs mer om projekten i området Vega på vår hemsida - https://www.stenafastigheter.se/vi-bygger/vega/

Adress
Vega allé,
136 56 Vega
Område
Vega
Yta
210 m²
Typ
Butik
Tillträde
2024-10-01
Madeleine Agerhill

Madeleine Agerhill

Ansvarig kommersiell uthyrning Stockholm

075-241 50 00

Anmäl ditt intresse