Möt några av våra kollegor

Som kollega hos oss är du med och skapar socialt hållbara städer, kvarter och arbetsplatser där människor trivs, känner sig hemma och vill stanna länge. Träffa några av våra härliga kollegor!

Michael Ohlsson

Michael Ohlsson

Fastighetschef Stena Fastigheter Göteborg AB

Anna Haraldsson Jensen

Anna Haraldsson Jensen

Hållbarhetsansvarig

Anton Lindkvist

Anton Lindkvist

Fastighetsvärd - Kommersiella fastigheter

Berätta om ditt jobb!
Jag arbetare som Fastighetschef med inriktning kommersiellt. Det innebär att jag har ett antal fastigheter och ett gäng förvaltare, fastighetsvärdar och uthyrare som jag ansvarar för. 

Vad är det bästa med ditt arbete?
Mångsidigheten, alltifrån att vara med en fastighetsvärd i ett apparatrum till att sitta med projekt och kallkyler. I min roll är det superbra att kunna lite om mycket. Att ta ett jobb som fastighetschef och inte kunna lite om mycket är svårt, det kommer så många olika slags frågor. Men det är också det som gör det kul, då Ingen dag är den andra lik.

Hur är Stena F som arbetsgivare?
Det känns familjärt och litet men ändå stort. Det är speciellt kul att jobba i ett privat bolag, jag gillar närvaron av ägarna. Deras tankar och visioner genomsyrar hela organisationen. Stena ligger långt fram inom vissa områden men ligger efter på andra områden men det ser jag som en utmaning. Det finns utvecklingspotential och vi börjar redan märka skillnad.

Känner också att vi har ett starkt varumärke, det märks tydligt när vi är ute och pratar med beslutfattare och politiker. Vi har fått möjlighet att ta hem tre av fem markanvsningar som vi har sökt vilket känns fantastiskt roligt.

Berätta om ditt jobb!
Vi har som verksamhet en plattform att göra skillnad, skapa de bästa förutsättningarna för människor som bor och verkar i våra fastigheter och kvarter att leva och verka hållbart. Min roll som hållbarhetsutvecklare är driva på, rikta arbetet och sporra för att vi tillsammans på Stena Fastigheter ska kunna göra just det. Jag beräknar och sammanställer vår påverkan på klimatet, stöttar inköp för ökade krav och uppföljning i värdekedjan,

Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsfrågor, relationsförvaltningen firar över 20 år! Vi har en vana att sätta oss själva osch våra kvarter i ett större sammanhang, den erfarenheten och perspektivet är vår ryggrad för hållbarhetsarbetet i stort. 

Vad är det bästa med ditt arbete?
Det är kombinationen av att ha mandat och kunna driva frågor som vi ser som avgörande för utvecklingen av våra områden. Vi är också så pass stora att när vi frågar andra aktörer och ger dem möjligheten så kan de hänga på vilket ger ytterligare effekter. Jag har möjligheten att vara mitt i och otroligt praktisk, i stora komplexa samhållsfrågor och –händelser. Spännande, svårt, lärorikt och roligt!

Hur är Stena F som arbetsgivare?
Bra! Mina kollegor är fantastiska, kloka och trevliga. Jag har mandat att göra det som jag tycker krävs och om det är något som dyker upp så kan vi hantera det tillsammans.

Berätta om ditt jobb!
Som fastighetsvärd har du många bollar i luften, ingen dag är den andra lik. Det gäller att ha ett öppet sinne och vara förberedd på det mesta.

Vad är det bästa med ditt arbete?
Det allra bästa med mitt jobb är omväxlingen och de utmaningar jag dagligen stöter på. Det är kul och givande att både ingå i ett arbetslag samt att arbeta ensam, det blir aldrig tråkigt. Då jag dessutom har möjligheten att växla mellan kontorsjobb och praktiskt arbete blir det väldigt varierande arbetsdagar.

Hur är Stena som arbetsgivare?
Stena fastigheter har från start känts väldigt familjärt och stabilt, de är mån om sina anställda och det är ett bra arbetsklimat. Jag trivs väldigt bra med Stena som arbetsgivare och det är till stor del tack vare mina trevliga och kunniga kollegor.