Samhällsmatchen tar ansvar utanför de kritade linjerna

Fler i sysselsättning är ett av målen när Stena Fastigheter Stockholm krokar arm med Samhällsmatchen. Samhällsmatchen är Hammarby Fotbolls organisation och samlingsnamn för klubbens insatser i samhället och handlar om allt som sker utanför de kritade linjerna på fotbollsplanen.

Nu är det dags för en favorit i repris, Sommarjobbsmässan, vilket är en av de aktiviteter vi driver och arrangerar tillsammans i vårt samarbete med Samhällsmatchen. 

Vi anställer varje år ungefär lika många sommarjobbare, i åldern 16 till 20 år, som vi har anställda. Ungdomarna är främst fårn våra bostadsområden och arbetar bland annat med att ta hand om bostadskvarteren genom att rensa rabatter, måla och städa. 

Vi tycker det är viktigt att ge unga bra framtidsutsikter, en bra start i arbetslivet och att få den där första raden på ett CV. Därför vill vi genom Sommarjobbsmässan ge så många som möjligt chans till sommarjobb.

Sommarjobbsmässan äger rum 4 februari på Tele2 Arena mellan kl. 17.00 och 19.00, där vi bjuder in ungdomar och företag för jobbmatchning.

Utöver Sommarjobbsmässan arrangeras spontanfotboll, skolbesök, Karriärsdagar, Blåljusmatchen och många fler aktiviter inom vårt samarbete i Samhällsmatchen