Välkommen på BåtTuren

Vill du njuta av havet, äta god buffé, handla, leka och umgås med oss och dina grannar? Följ då med oss till Danmark över dagen med BåtTuren.

Anmälan stängd

Det var ett väldigt stort intresse för BåtTuren i år, samtliga biljetter tog slut redan efter en halvtimme. Vi ser fram emot att träffa alla hyresgäster den 18 och 19 juni. 

Två resdagar: 18 och 19 juni!

Vi på Stena Fastigheter Göteborg vill bjuda med dig som bor hos oss på BåtTuren – en heldag på Stena Line-båten till Danmark. Det blir en dag fylld med god mat, roliga lekar och tid att umgås med dina grannar och oss på Stena Fastigheter. På båten finns Bordershop, trubadur, The Reef Bar, lekrum och mycket annat roligt.

Så anmäler du dig & din familj

Vi bjuder på resan till Danmark och frukostbuffé på båten, servering sker direkt när vi går ombord på båten.
Du kan välja att följa med:

Vi reser från Göteborg på morgonen och är hemma igen vid klockan 17.30. Du får mer praktisk information om resan vid din anmälan. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig så snart som möjligt. Först till kvarn gäller. Barn under 18 år får endast följa med i vuxens sällskap. Anmälan är bindande. För en bokad biljett som inte används debiteras 200 kronor per person som vi skänker till Childhood.