Lagarbetet

Lagarbetet är ett initiativ som syftar till att öka välmåendet och minska utanförskapet hos barn och unga i Västra Göteborg. Bakom Lagarbetet står Önnereds Handbollsklubb tillsammans med Stena Fastigheter som lagkapten.

Ihop skapar vi tillfällen där barnen i vårt kvarter i Tynnered får chansen att prova på sporter. För att ytterligare öka hälsa och välmående bjuder vi på frukost på skolan tre dagar i veckan. Utöver det anordnar vi jobbmässor och erbjuder praktikplatser så att unga vuxna får tillträde till arbetslivet.

Allt för att barn och unga i våra områden ska må bra och ha alla möjligheter att skapa sina egna liv.

Fair Play

Som en del av Lagarbetet startar Fair Play. Ett program som erbjuder vunga göteborgare, som är arbetslösa på grund av pandemin, en möjlighet till praktikplats kombinerat med möjlighet att öka sina generella arbetslivskompetenser, såsom förmågan att ta initiativ, samarbeta, lösa problem och ta ansvar. Insat-sen har ett entreprenöriellt tema. Känner du några som skulle vilja delta? Uppmana dem att anmäla sig medsamma! 

Vem kan söka?
Den som är 18-25 år, folkbokförd i Göteborg och arbetslös på grund av pandemin.
För att ta del av insatsen behöver du ha en ersätt-ning från Arbetsförmedling, försörjningsstöd eller egen finansiering.


Ansökan
Rekrytering sker löpande under hela året. Ställ frågor och skicka anmälan till John Harfouche, projektsamordnare Arbetsmarknad och vuxenutbildning: john.harfouche@arbvux.goteborg.se

 

Läs mer om Lagarbetet