6 lag. 3 tävlingar. 1 vinnare.

 

Gårdskampen inställt tills vidare

Vi hade förhoppningar om att restriktionerna skulle ha lättats eller hunnit försvinna under våren och att vi skulle kunna genomföra Gårdskampen. Dessvärre har läget inte förändrats och samhället lever fortsatt under hårda restriktioner som vi alla måste ta hänsyn till och följa.

 

Vi har därför beslutat att skjuta upp Gårdskampen med hopp om att kunna genomföra tävlingarna längre fram i tiden.

 

Information om när kommer så fort vi vet mer.

Vad är Gårdskampen?

Våren 2021 tävlar gårdarna i Stena Fastigheters hus i Kortedala i Gårdskampen, en trekamp där bästa gård kan vinna 10000 kr. Varje tävling kräver ett lag från varje gård. Beroende på vilken tävling det är behöver laget innehålla olika många lagkamrater. Nedan finnar du all information om nästkommande tävling.

 

TÄVLING 1

Hämta saken!

När?

2 maj kl 12.00

Var?

Den stora gården som tillhör Januarigatan 7-11 och 27-37 och Aprilgatan 76-80

Vad det går ut på?

I den här underliga tävlingen kommer du och dina lagkamrater få uppdrag att hämta olika saker och lägga det i ert bo. Problemet är bara att saken kanske inte alltid är så lätt att hitta. Snabbast att hitta alla saker vinner!

Vad behöver jag kunna för att vara med?

För att kunna vara med i den här tävlingen behöver du kunna röra dig någorlunda obehindrat mellan gårdarna samt eventuellt utanför bostadsområdet.

Regler

Varje sak som hämtas måste godkännas av domare innan jakten på nästa sak får påbörjas.

Du måste vara 8 år eller äldre.

Du får inte sabotera eller på annat sätt förstöra för motståndarlagen.

Fusk straffas med poängavdrag eller diskvalificering.

Antal lagdeltagare

4-10

Gårdsindelning

Vad händer under tävlingsdagen?

Tävlingsdagen är på en söndag och representanter från Stena Fastigheter kommer att finnas där under hela evenemanget.

 

Tävlingen

Domare och tävlingsledare kommer att annonsera när tävlingen börjar och sedan samordna lagen och förklara reglerna. Alla lagen kommer få all information de behöver för att genomföra tävlingen. Är du anmäld till ett lag är det väldigt viktigt att du är tid och på den plats som tävlingen hålls på. All information kommer stå i det mail du får om du blir antagen till laget.

Mat och dryck

Stena Fastigheter bjuder på mat och dryck till alla som deltar i Gårdskampen och är hyresgäst hos Stena Fastigheter i Kortedala.

Hejaklack

Var med och vinn poäng till din gård genom att heja på det lag. Bäst hejaklack får 10 poäng extra! Om du vill göra flaggor eller plakat för att hjälpa till att heja på ditt lag kan du gå till Pläjset.  Pläjset öppnar för Gårdskampen 1 april. Se Pläjsets öppettider vid entrén.

Roliga aktiviteter

Under hela dagen kommer det finnas roliga aktiviteter att delta i innan, under och efter tävlingsmomentet. Tänk dock på att heja på ditt lag under tävlingen – ni kan vinna poäng!

Tänk på att du bara får göra banderoller, plakat och flaggor som hejar på ditt lag. Allt material som är negativt riktat mot något annat lag kommer att konfiskeras och förstöras.

Anmälan

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.