Regler och villkor

Villkor för prispengarna

Prispengarna är 10000 kr ska gemensamt disponeras av den gård som vunnit genom att ha fått flest poäng i de tre deltävlingarna i Gårdskampen. Pengarna får inte gynna en enskild invidvid eller enskilt företag. Alla som bor på gården ska kunna nyttja vinsten. Pengarna kan inte betalas ut i kontanter, eller sändas som banköverföring till någon av de boende. Vad prispengarna ska gå till diskuteras av alla boende på den vinnande gården och godkänns av Stena Fastigheter.

 

Regler för tävlingarna

Har du anmält dig till ett lag skriver du under på att du kommer följa aktivitetens regler. Varje aktivitets regler listas i beskrivningen vid anmälan. Generella regler för alla tävlingar är:

Du får inte på något sätt uttrycka dig kränkande mot medtävlande, domare, spelledare eller andra inblandade i tävlingen.

Du får inte fuska – alla regelbrott till tävlingen leder till diskvalifikation.

Du får inte agera hotfullt, våldsamt eller på annat sätt obehagligt mot medtävlande, domare, spelledare eller andra inblandade i tävlingen.

 

Integritetspolicy och GDPR

När du anmäler dig till ett lag i Gårdskampen 2021 samtycker du samtidigt till att vi får ta del av dina kontaktuppgifter - namn och e-mailadress - för att vi ska kunna sända dig information om evenemanget. Du kan när som helst återta ditt samtycke.

För oss på Stena Fastigheter är det viktigt att du ska känna dig trygg med den behandling av dina personuppgifter som kan ske när du är hyresgäst hos oss eller i andra sammanhang är i kontakt med oss. Inom Stena Fastigheter arbetar vi systematiskt med informationssäkerhet och dataskydd för att säkerställa en säker hantering av information och personuppgifter.

Stena Fastigheter AB, Box 31157, 400 32 Göteborg (556057-3619), eller något av Stena ägt eller förvaltat bolag, är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter som vi gör själva eller annat företag gör på vårt uppdrag.