Dialogloungen i Fisksätra Centrum

Här är alla välkomna att besöka oss för att ställa frågor och prata om sitt boende, framtida utveckling, eller bara för att säga hej!

I Fisksätra centrum hittar du vår dialoglounge. Här är alla välkomna att prata med oss, tycka till och vara med och forma Fisksätras framtid. Genom denna dialoglounge vill vi visa att vi på Stena Fastigheter finns för våra hyresgäster, lyssnar och bryr oss om allas åsikter. Du hittar dialogloungen en trappa upp, intill rulltrappan.

Vi vill att fler ska kunna bo och leva i Fisksätra. Samtidigt som vi satsar på att göra våra befintliga bostäder och fastigheter bättre för dig som redan bor här vill vi även bygga nya hus. Dialogloungen ska medverka till att minska eventuell oro och räta ut de frågetecken som kan uppstå i samband med utvecklingen av Fisksätra. Genom detta initiativ vill vi skapa trygghet för alla boende. Välkommen att besöka oss med frågor om ditt boende, framtida utveckling av Fisksätras vision 2030 eller bara för att säga hej!

Tillsammans skapar vi framtidens Fisksätra

Dialogloungen tillfälligt stängd

Obs!

På grund av rådande omständigheter och myndigheternas rekommendationer har vi för tillfället stängt vår dialoglounge för besök. Detta för att agera enligt rekommendationerna och verka för allas trygghet. När dialogloungen åter välkomnar besök kommer detta att meddelas här.