We share - vårt Co-living koncept

Att komma hem ska vara som en grym Spotify lista!

Alltså, en ny spellista som en kompis lagt kärlek på, full av bra musik du aldrig hört. Precis så känns We share, du bor med sköna människor och får samtidigt ett intressantare, mera uppkopplat och enklare liv.

Smooth boende 

We share är Stena Fastigheters co-livingkoncept, som vi menar är framtidens sätt att bo på för många människor. Du flyttar rakt in i ett sammanhang och lever bekvämt. Du slipper att krångla med nytt wifi eller köpa egen dammsugare, och städning av gemensamma utrymmen ingår. 

Genom att dela så får du mer yta, mer funktioner, mer service och ett mer socialt liv – men bara när du själv vill. Dörren till det egna rummet går alltid att låsa och badrummet är ditt eget. We share är ett hem där vi och våra arkitekter har tänkt till ner i minsta detalj. Det är snyggt, socialt och modernt.

We share är att vara del av något nytt och spännande. Vara del i att utveckla ett modernt sätt bo på. Ett smartare boende som är hållbarare för miljön och uppmuntrar till återbruk och delningslösningar. Alla måste inte äga en egen borrmaskin som används en gång om året. Den stora vinsten är ändå människorna, alla nya vänner och nya spontana möten. Att vara del av ett stort socialt sammanhang. We Share är ett roligare sätt att bo på.

Allt det här ingår

Du flyttar rakt in i ett färdigt hem. Gemensamma utrymmen som vardagsrum och kök är ljusa och härliga platser att umgås på. Det finns redan wifi och tv installerat. Det ingår städning av gemensamma utrymmen, det ingår försäkring och vi beställer mängden diskmedel som ni behöver. Det blir knappast enklare. Varje boende har en Community manager som du kan kontakta om du behöver.