En ny dröm i hjärtat av Malmö!

I den gamla Trikåfabriken i kvarteret Bilden samlas idag etablerade och nya företag inom kreativa näringar. Nu bygger vi nästa etapp och söker en hyresgäst som vill vara med i processen och få en unik chans att vara med och utveckla området.

Skissa upp er framtid tillsammans med oss

I hjärtat av Malmö utvecklar vi kvarteret Bilden och nu har ni som företag möjlighet att vara med i processen att skapa en helt ny plats i centrala Malmö, samtidigt som ni kan skärddarsy er drömarbetsplats. Planen är att tillföra en helt ny fastighet i anslutning till anrika Trikåfabriken. Det ska göras hållbart, smart och med de gamla tiderna som inspiration.

Vi har stora ambitioner för området och samarbetar tätt med våra hyresgäster för att lägga våra resurer där de gör störst skillnad. Vi startade renoveringen av Trikåfabriken tillsammans med vår ankarhyresgäst Fojab under 2019. 2022 flyttade Fojab in tillsammans med flera andra hyresgäster som anslöt längs resans gång. Nu letar vi efter en hyresgäst till vår nya fastighet som vill göra en liknande resa mitt i det kreativa myllret på Möllan.

Spännande hyresgästmix där gamla kreativa näringar möter nya

I kvarteret Bilden samsas arkitektbyråer, filmproduktionsbolag,  små och stora konsultbolag, formgivare och fotografer, IT-företag och restaurangägare. Här är du en del av ett stort nätverk med bland annat Anagram, Fojab, Hövding, Horisont,  Mikas och Talkative.  

Kvarteret Bilden erbjuder en förändringsbar och hållbar plats för arbete och möten. Här samlas företag inom utveckling och innovation såväl som kreativa näringar.

Projektfakta

Fastighetsbeteckning: Bilden 10
Adress: Monbijougatan 13-17, Friisgatan 28-30, Helsingborgsgatan 15-17, Malmö
Område: Möllevången
Lokalarea för omställning (LOA): 2000 m²
Miljöklass: Miljöbyggnad i Drift, nivå guld
Byggstart: prel 2023
Arkitekt: FOJAB
 Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46 (0)10-167 54 12