Service

Bo med närheten till allt

Serviceläget i Vega

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett boende med närhet till allt. Här är närheten till Stockholms innerstad lika självklar som närheten till natursköna omgivningarö. 

I Vega finns idag bland annat gymmet Puls & Träning, frisörsalong, närbutik, sushirestaurang, Pressbyrån och ett stenugnsbageri. Dessutom planeras det för att ge plats åt ännu fler spännande verksamheter och service i de nya kvarteren som utvecklas. I april öppnar den efterlängtade ICA Nära-butiken i Vega. Butiken är på 700 kvadratmeter och öppettiderna planeras att bli 06:00-22:00 under vardagar och 08:00-22:00 under helgerna.

Från Vega är det dessutom gångavstånd till handelsplats Port 73 med 40 butiker och restauranger och endast tio minuters cykelväg till Länna Handelsplats och Haninge Centrum med dess fulla serviceutbud.

SHOPPING OCH MATBUTIKER 

Port 73 – Köpcentrum med två stora mataffärer samt 40 olika butiker och restauranger. 
Haninge Centrum – Haninges största mötesplats med butiker, restauranger, sportaktiviteter och service.
Länna köpcentrum – En riktig shoppingdestination med brett utbud av butiker, lekland och över 1000 parkeringsplatser.
Mataffär – Under 2021 öppnar en ICA-butik ett stenkast ifrån pendeltågsstationen i Vega. Pressbyrån finns vid pendeltågstationen.

RESTAURANG OCH CAFÉ I VEGA

Sushi Arigato – Slå dig ner eller ta med dig hem. Vid pendeltågsstationen ligger väletablerade och omtyckta Sushi Arigato. Öppet alla dagar i veckan.
Wofflans stenugnsbageri – En promenad till Vegas egna stenugnsbageri är alltid uppskattat. Njut av en fantastisk frukost eller en härlig fika bakad med kärlek.