Lägenheterna

Välkommen hem! I Askegården bor du i en vacker grönska i moderna lägenheter, med närheten till natur, skog och bad. Välj mellan att bo i hyresrätt eller bostadsrätt.

 

Film från Kobbeslätten 4 i Askegården, Askim. 

Balkong i sydväst

I Askegården är husen 5-6 våningar höga och byggda i vinkel mot varandra. Det skapar gårdar åt sydväst i vindskyddat umgängesvänligt läge. Gårdarna är gröna och luftiga, med cykelparkering under tak och liten lekplats för de mindre barnen på varje gård. Många sittplatser och grill inbjuder till umgänge med grannar och vänner. Och för dig med gröna fingrar kommer det även att finnas möjlighet att odla.

Byggt för möten

Du når din lägenhet via det gemensamma trapphuset eller med hissen. Lägenheterna har en entrébalkong med plats för stol och bord och hörnlägenheterna har egen balkong. Här kan du sitta och ta det lugnt, heja på grannen, dricka ditt kaffe och kika ner på den gröna gården och allt som händer där. Och hur går det i odlingen, växer morötterna?  Bor du på första våningen har du istället en egen inramad uteplats.

Smarta och umgängesvänliga lägenheter

Alla lägenheter har fönster i två väderstreck. Förutom entrébalkong har flera även en balkong åt motsatta hållet. Hallväggen är vinklad och öppnar upp för ljus och fria siktlinjer. I hallen är det klinkers, i övrigt har vi lagt fin ekparkett på golven. I hyresrätterna är det förberett för disk- och tvättmaskin och i bostadsrätterna är tvätt- och diskmaskin installerat.

Lägenheterna är kort och gott ljusa, ombonade och gemytliga. Det finns lägenheter som passar både dig som bor ensam eller i en lite större familj: Vi bygger 1-4 rummare på 38-90 kvadratmeter, totalt 196 ljusa och trevliga lägenheter med öppen planlösning, både bostadsrätter och hyresrätter.

 

Hyresrätt

Den 14 maj 2020 startar uthyrningen av Kobbeslätten 4. Du hittar alla lägenehter på HomeQ. Sök på Askim. Inflyttning sker med start 1 juli 2020.

Bostadsrätt

Är du intresserad av veta mer om våra bostadsrätter i Askegården? På www.boiaskegarden.se kan du läsa mer och anmäla ditt intresse till våra bostadsrätter.​ 

Bilder från lägenheterna i Kobbeslätten 4