Briljantgatan och Smaragdgatan

På Briljantgatan och Smaragdgatan har du närhet till havet, handeln och de goda kommunikationerna. Här finns idag drygt 500 lägenheter med tillgång till stora gröna gårdar och många lekplatser.

I området finns ett stort engagemang bland hyresgästerna med många sociala aktiviteter. Vi planerar att bygga ytterligare 270 lägenheter, både hyresrätter och bostadsrätter. De nya bostäderna blir moderna, attraktiva och med full tillgänglighet.  Stena Fastigheter arbetar med långsiktigt och hållbart fastighetsägande där Relationsförvaltning® är en viktig del. Vi utvecklar trygga och trivsamma boendemiljöer och flexibla arbetsplatser. 

Vi planerar att bygga nya bostäder, en förskola och ett äldreboende intill Briljant- och Smaragdgatan. Vi planerar att bygga både hyresrätter och bostadsrätter för att kunna erbjuda flera olika alternativa boendeformer för livets olika behov. Planerad byggstart är sommaren 2019. och det beräknas stå klart till stadens 400-års-jubileum. ​

Hyresrätter och bostadsrätter

Hyresrätterna publicerar vi på HomeQ och bostadsrätterna kan du anmäla intresse till via vår hemsida – så snart vi närmar oss uthyrning och försäljning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev