Att leva och bo i Tynnered

Närhet till handel, kultur och service

I Tynnered har du nära till havet, grönområden och härliga cykel- och vandringsvägar. I närheten av bostadsområdet hittar du bland annat en närlivsbutik och ICA Smyckeparken. Tar du spårvagnen två hållplatser bort befinner du dig på Frölunda Torg​ där du hittar all typ av service som du kan behöva. För dig med kulturintresse finns Frölunda kulturhus precis intill Frölunda Torg.

Vi utvecklar Tynnered

Vi på Stena Fastigheter vill stärka de städer vi finns i, och för oss är ansvarsfulla och långsiktiga relationer grunden för ett hållbart samhälle. Där vi har våra hus vill vi stanna länge och vara en drivkraft för att hela området ska utvecklas.

Vi kan Tynnered

Stena Fastigheter är sedan länge etablerade i Tynnered. Vi äger och förvaltar 1506 lägenheter i Tynnered, varav 501 på Briljant- och Smaragdgatan. Här pågår renovering av gårdar, fasader, badrum och stammar. Renoveringsarbetet startade 2017 och samtliga hus beräknas vara färdiga till 2022.

Känsla för relationer

Vi på Stena Fastigheter månar om goda relationer. När vi tar hand om hus och kvarter och utvecklar socialt hållbara städer gör vi det i samarbete och i dialog med andra. Vi vill att människor som bor och arbetar hos oss ska trivas och stanna kvar länge. Detta projekt är ett samarbete mellan Stena Fastigheter och Ada Seniorhus.

Opalparken utvecklas

Ett stenkast från Smaragdgatan utvecklar park- och naturförvaltningen nya Opalparken. Parken börja byggas
under 2022 och står klar i slutet av 2023.

Ladda ned affischen om nya Opalparken