Berätta för oss!

Vad tycker du om Fisksätra centrum?

Det händer mycket i Fisksätra just nu. Fisksätra IP är upprustad med ny konstgräsplan, basketplan och ett nytt utegym. Folkets Hus har nyligen öppnat i nya unika lokaler, vi rustar skolan för att från nästa höst kunna ta emot upp mot 540 elever i årskurs F till 9 att växa, lära och trivas i. Vi går inom kort igång med nyproduktionen som ger cirka 370 nya hem och dessutom både förskola och äldreboende. Fisksätra centrum är en viktig knutpunkt och nu har turen kommit till att utveckla miljön i och kring vårt centrum. Vi vill utveckla vårt centrum tillsammans med dig som bor här och därför vill vi ta del av dina tankar och önskemål. Genom att fylla i detta formulär ger du möjlighet för oss att få reda på vad du tycker och tänker.

Fisksätra centrum är till för alla som bor och vistas här, och framför allt för dig. Därför är det viktigt för oss att höra vad du tycker om miljön vid centrum. Vad är bra redan idag, vad behöver förändras och vad kan göras bättre? 

Centrum_Drönarbild.jpg

 

Fyll i enkäten och berätta vad du tycker är bra, vad som kan förändras eller göras bättre i och kring Fisksätra centrum.

3. Vad vill du se mer av i Fisksätra Centrum? (välj tre alternativ)
Är du hyresgäst hos Stena Fastigheter?