Visionsbild gårdvy Kaksmulan

Kaksmulan, Sköndal

Precis intill Sköndals centrum bygger vi ett nytt bostadshus i fem våningar om totalt 77 lägenheter.

Kaksmulan, i Sköndal

Sköndal utgör en egen oas söder om söder. Du har alltid nära till stadens utbud, skogens lugn och vattnets blänk. Runt hörnet hittar du Drevvikens naturområden som erbjuder friluftsliv, badplatser och skridskoåkning. I Sköndals mysiga närcentrum som ligger på bekvämt gångavstånd hittar du såväl service som mataffärer, shopping och mötesplatser. Här är det dessutom bra kommunikationer med direktbussar till Gullmarsplan och Stockholm City 

Kvarteret Kaksmulan växer upp längs Sköndalsvägens svaga krökning, mitt emot centrum. Kvarteret består av ett bostadshus om totalt 77 lägenheter i fem våningar. Det är främst mindre lägenheter, 1-3 rum och kök om 33-69 kvm, där mertalet är 1:or. Minst 25% av lägenheterna kommer dessutom att erbjudas till personer mellan 18-25 år.

Vy från norr med centrumanläggningen närmast i förgrunden. Fotomontaget visar hur de olika byggnadernas höjder och färger samspelar i den föreslagna byggnaden samt entréfasaden som vänder sig mot Sköndals centrum.

Bild: Vera Arkitekter.

Fakta

Antal lägenheter: 77 hyresrätter på 1-3 rok, ca 33-69 kvm

Inflyttning: Påbörjas hösten 2021 (Minst 25% av lägenheterna kommer erbjudas till personer mellan 18 och 25 år)

Totalentreprenör: är Mecon Bygg

Arkitekt: Vera Arkitekter

Hyra?

Du som bor hos Stena Fastigheter i Stockholm har förtur till lägenheter i Kaksmulan. Lägenheterna kommer att publiceras på Mina sidor.  I övrigt hyrs lägenheterna ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Bild från bygget

   

Händer på bygget

Nu färdigställer vi lägenheterna på plan 14! Utanför huset pågår markarbetet för fullt och vi jobbar på det sista med finplaneringen. Besiktningarna av lägenheterna har också påbörjats.
Om du går förbi så kan du även se att balkongräcken har börjat komma på plats.

Ta gärna en sväng förbi och se hur fastigheten växer fram!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev