Nära till allt

Närhet till natur, stad och kommunikation

Kommunikationer

Bra kollektivförbindelse med täta avgångar för buss 50 till stan, tar cirka 10 min till Korsvägen. Det tar cirka 15 min att cykla till Avenyn och Nordstan. Det ska byggas cykelbro över till Ica Maxi, som ligger cirka 500 meter bort. Bra strategiskt läge för bilpendlare med nära påfart till E6:an och riksväg 40. Kallebäck ligger utanför biltullarna. 
 

Aktivt liv

Långpromenad i skogen eller kanot, fiske och bad i Delsjön? Löpning i spåret runt Skatås eller en sväng till gymmet? Ta en artonhåls golfrunda eller spela ett parti frisbeegolf? – det är väldigt enkelt att hålla igång på ett naturligt sätt när man bor i Kallebäck. Med närheten till stan är det lika lätt att vara aktiv med kultur och nöjesliv.
 

Enkel vardag

I Kallebäck finns en Netto-butik, frisörer och en pizzeria. Det finns även ett bra utbud av förskolor, både kommunala och ett kooperativ. Några minuters bilfärd tar dig till Ica Maxi och Willys på Mölndalsvägen. I samband med byggandet av det nya området Kallebäcks Terrasser kommer ännu mer service till området.