Sköndal

Sköndal ligger idylliskt vid Drevviken som erbjuder friluftsområden, bad och skridskoåkning. Här har du närhet till både storstad och naturliv! I centrum finns bl a mataffär, café, restauranger och aktivitetshuset Sköndalsgården. Här har du allt det dagliga du behöver i en stad som växer snabbt.

Sköndal ligger i södra Stockholm mellan Farsta och Skarpnäck. Till Sköndal tar du dig från Stockholm city via tunnelbana och buss från Gullmarsplan. I rusningstrafik går direktbussar till/från centrala Stockholm. Området ligger idylliskt vid Drevviken som erbjuder friluftsområden, bad och skridskoåkning. Här har du närhet till både storstad och naturliv!

Stenahjärtat slår för hållbarhet

Stena Fastigheters bestånd byggdes på mitten av 60-talet där stilen är enhetlig, inklusive centrumfastigheten där en viss del är K-märkt. Som boende i Sköndal kan du välja att uppgradera din lägenhet till plusstandard. Det innebär att hela lägenheten renoveras med noga utvalda produkter och med hög kvalitet.

Här planerar vi även att bygga nya bostäder i kvarteret Kaksmulan. Längs Sköndalsvägens svaga krökning mot centrum vill vi bygga ett bostadshus med 77 lägenheter i fem våningar.

Alla vägar bär till Sköndal

.