Trägården

I vårt nya kvarter Trägården bygger vi fem vackra trähus med frodiga, gröna gårdar i ett härligt solläge. Du kan välja mellan hyresrätt och bostadsrätt.

Vackra trähus och frodiga gröna gårdar 

I vårt nya kvarter Trägården bygger vi fem vackra trähus med frodiga, gröna gårdar i ett härligt solläge. Du kan välja mellan hyresrätt och bostadsrätt. Alla lägenheter är välplanerade och yteffektiva och kommer att fyllas med smarta lösningar som gör det enklare för dig att leva hållbart. På gårdarna finns det plats för att umgås, äta ute och njuta av solen.  

Trägården ligger i Askim, intill Pilegården, Nergården och nära Kobbegården och Askegården. Det gör att du får fler fina gårdar med lekplatser, uteplatser och en tennisbana på köpetDu har nära till naturenskogen och olika bad. Handel och service finns bara några stenkast bort.  

Kollektivtrafiken är mycket god med bara 100 meter till närmaste busshållsplatsen. Du cyklar snabbt och lätt in till centrum. Trägården kommer du att ha tillgång till både bil- och cykelpool.  

Vi börjar bygga under senare delen av 2020 och första inflyttning sker våren 2022. 

Klimatambitionerna är höga

Trägården ska du kunna leva klimatsmart. Därför undersöker vi flera olika möjligheter. Som till exempel hur du kan se ditt klimatavtryck och påverka det och vilka smarta lösningar i boendet som kan underlätta ett miljövänligare liv. Vi tittar på olika delningsfunktioner för återbruk och hur vi kan ta tillvara på olika resurser i ett kretsloppstänk 

Trähus är klimatsmarta!

Trähus är bra för klimatet, för oss som bygger och dig som bor i huset. Trä är en förnyelsebar resurs. Det är ett naturmaterial som skött på rätt sätt är helt förnyelsebart och ingår i naturens kretslopp. Trä innehåller inga tillsatser eller giftiga ämnen och genom att bygga i trä minskar vi på koldioxidutsläppet. Trä är ett lätt och starkt material som passar bra för industrialisering, vilket gör att vi har bra koll på kvalitet, kostnader, logistik och arbetsmiljö. Trä är ett mjukt material som andas och skapar en trivsam boendemiljö. De som bor i trähus upplever ofta en varm och ombonad känsla. I trähus mår du bra.  

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev