Hyresrätt

Hyra lägenhet är bekvämt och enkelt. Stena Fastigheters fastighetsvärdar finns till för dig och är ett telefonsamtal eller mail bort.

Utvecklingen av Kvillered är en del av Stena Fastigheters arbete med att utveckla långsiktigt attraktiva boendemiljöer. Här vill vi ta tillvara på och utveckla områdets kvaliteter på ett sätt som kommer fler till godo. 

Vi bygger både bostadsrätter och hyresrätter, då vi ser att det ger våra kunder en möjlighet till valfrihet utifrån livets skiftande behov. En blandning av olika boendeformer bidrar också till att stärka områdets attraktivitet. Tillsammans med vårt fokus på social hållbarhet och en god förvaltning bidrar det till en positiv utveckling av staden. ​​

Är du intresserad av en nyproducerad hyresrätt?

Vi publicerar våra nyproducerade hyresrätter i Kvillered på HomeQ under hösten 2019. Inflyttningen är planerad till hösten 2020.

Våra hyresgäster har förtur

​Du som bor hos idag och har ett förstahandskontrakt har förtur till våra nyproducerade lägenheter i Göteborg. Det gäller både hyresrätter och bostadsrätter. Du kan läsa mer om detta på Mina sidor eller kontakta din uthyrare.​ ​​​​​​​​