Hyresrätt

Hyra lägenhet är bekvämt och enkelt. Stena Fastigheters fastighetsvärdar finns till för dig och är ett telefonsamtal eller mail bort.

Utvecklingen av Kvillered är en del av Stena Fastigheters arbete med att utveckla långsiktigt attraktiva boendemiljöer. Här vill vi ta tillvara på och utveckla områdets kvaliteter på ett sätt som kommer fler till godo. 

Vi bygger både bostadsrätter och hyresrätter, då vi ser att det ger våra kunder en möjlighet till valfrihet utifrån livets skiftande behov. En blandning av olika boendeformer bidrar också till att stärka områdets attraktivitet. Tillsammans med vårt fokus på social hållbarhet och en god förvaltning bidrar det till en positiv utveckling av staden. ​​

Är du intresserad av en nyproducerad hyresrätt?

Vi publicerar våra nyproducerade hyresrätter i Kvillered på HomeQ.

Kvillered_Fyrklöversgatan_23-25_nyhetsbrev.jpg

Du söker lägenheterna via HomeQ
För att söka behöver du vara registrerad på HomeQ, vilket du gör med Bank-Id. Gå in på www.homeq.se, logga in och gå till Mina sidor. Sök på Göteborg. 

Förtur för våra hyresgäster
​Du som bor hos idag och har ett förstahandskontrakt har förtur till våra nyproducerade lägenheter i Göteborg. Det gäller både hyresrätter och bostadsrätter. För att du ska kunna nyttja din förtur behöver du ange Stena Fastigheter Göteborg AB som nuvarande fastighetsvärd i din profil på HomeQ.

I första hand har du som bor i området där vi bygger nytt förtur. I andra hand om du bor hos oss i ett annat bostadsområde i Göteborg, Mölndal eller Kungsbacka. Du ska uppfylla vår uthyrningspolicy och vara en god hyresgäst. Vid flera sökande till en lägenhet gäller boendetid i nuvarande lägenhet.

Frågor
Har du frågor är du välkommen att kontakta vår uthyrare Hessam Aghaei på telefon 075-241 51 57 eller hessam.aghaei@stena.com