Hyresrätt

Hyra lägenhet är bekvämt och enkelt. Stena Fastigheters fastighetsvärdar finns till för dig och är ett telefonsamtal eller mail bort.

Utvecklingen av Kvillered är en del av Stena Fastigheters arbete med att utveckla långsiktigt attraktiva boendemiljöer. Här vill vi ta tillvara på och utveckla områdets kvaliteter på ett sätt som kommer fler till godo. 

Vi bygger både bostadsrätter och hyresrätter, då vi ser att det ger våra kunder en möjlighet till valfrihet utifrån livets skiftande behov. En blandning av olika boendeformer bidrar också till att stärka områdets attraktivitet. Tillsammans med vårt fokus på social hållbarhet och en god förvaltning bidrar det till en positiv utveckling av staden. ​​

Är du intresserad av en nyproducerad hyresrätt?

Vi publicerar alla våra nyproducerade hyresrätter på Boplats Göteborg. För att kunna söka en lägenhet behöver du vara registrerad på Boplats. Inflyttning startar hösten 2019.

Våra hyresgäster har förtur

​Du som bor hos idag och har ett förstahandskontrakt har förtur till våra nyproducerade lägenheter i Göteborg. Det gäller både hyresrätter och bostadsrätter. Du kan läsa mer om detta på Mina sidor eller kontakta din uthyrare.​ ​​​​​​​​