Stuveriet

A place to be you

Stuveriet på Masthuggskajen är mer än ett kontor. Visst är det en arbetsplats, men också en mötesplats och kanske till och med en lekplats? Orangeriet  på 14:e våning är i alla fall en bra utsiktsplats. Träning, teater, konserter, krogar – livet på kajen är fullt av möjligheter och inspirationen. Här är det lätt att blomma ut och den som får till balansen i livet, blir en gladare och effektivare medarbetare. Med kontor i Stuveriet finns alla pusselbitarna för ett spännande och balanserat liv.

Vill du hyra lokal?

Här kommer det finnas ytor för både det stora och lilla företaget. Planlösningen blir mordern och de många gemensamma ytorna får alla ta del av. Kontakta oss! 

075-241 51 73

Masthuggskajen Stuveriet Cam Masthamnsgatan.jpg

A place with a view

Det blir inte mer Göteborg än så här. På 14:e våningen finns orangeriet och terrassen. Utsikten över hamninloppet slår det mesta. En bra plats att träffa kunder på, eller möta kollegor och vänner. I gemensamma lokaler på flera våningar finns det alla möjligheter att umgås och inspireras över företagsgränserna.

Masthuggskajen Stuveriet Orangerie_01.jpg

A place with food & coffee

Ute och inne. Öppet för alla. I gatuplan finns ett café och bistro. För dig som vill äta en bit mat, ta en paus eller träffa vänner. 

Masthuggskajen Stuveriet Cam Entré.jpg

A place to be you

Medarbetare som trivs gör ett bra jobb. Stuveriet ger alla möjligheter att trivas. Ett härligt liv som räcker långt efter arbetsdagens slut. Charmigaste området i stan med alla möjligheter – kaféer, hotell, spa, teatrar, bad, restauranger, gym, barer, parker och konsertlokaler. 

Jag kan längta efter karaktärsstarka byggnader i Göteborg. Lite udda figurer som vill något mer. På Erdegard Arkitekter är vi närmast besatta av takkonturer och hållbara fasader. Därför är vi naturligtvis extra stolta över att Stuveriet kommer medverka till Göteborgs nya hamnsilhuett tillsammans med övrig bebyggelse på Masthuggskajen. Åskblå och robust står Stuveriet med sin fot i det historiska Masthugget. Fasad och tak består av ett enda material; bandtäckt metall med förfinade detaljer – som väloljad mekanik. Byggnaden har en egensinnig silhuett för göteborgsväder. Regn och vind sveper med och inte mot den rundade fasadformen.

Charlotte Erdegard, Arkitekt SAR/ MSA<br>Erdegard Arkitekter Charlotte Erdegard, Arkitekt SAR/ MSA
Erdegard Arkitekter

We care

När vi tar hand om hus och utvecklar städer gör vi det med omtanke om människor och vår miljö. Grunden i vårt hållbarhetsarbete är att vi är en långsiktig fastighetsägare som arbetar för att ha goda relationer med de som bor och jobbar i våra hus. Vi äger och utvecklar våra kvarter med tanke på framtida  generationer och vill stärka de städer vi finns i. Där börjar  omtanken för oss – We Care.

I över 20 år har vi jobbat med relationsförvaltning, vårt arbetssätt som skapar områden där människor trivs och känner sig trygga. I praktiken innebär det att vi driver frågor som är bra för kvarteret, området och människorna som bor eller jobbar där. Och vi gör det tillsammans med andra.

Vi utvecklar hållbara byggnader som är sunda och trivsamma. Arbetsplatserna ska vara representativa och genom stort fokus på till exempel val av material, ljusinsläpp och luftkvalitet kan vi erbjuda en bra miljö. I Stuveriet kommer vi att jobba med bland annat återvunnen aluminiumfasad, solceller och sedum på taket. Det kommer också att erbjudas bil- och cykelpool.

Vi ska uppnå LEED Platinum för Stuveriet, vilket är den högsta hållbarhetscertifieringen. Masthuggskajen är certifierat med City Lab. 

Fakta om Stuveriet

 • Uthyrningsbar yta ca. 7 600 kvm 
 • Lokalstorlek 300 kvm – 7 600 kvm
 • Antal våningsplan 16
 • Inflyttning preliminärt Q2 2022
 • Gemensam reception i entréplan
 • Café och bistro i huset
 • Inspirerande mötesarena för alla på vån 14.
  Orangeri och terrass med fantastisk utsikt mot hamninloppet
 • Mötesarena med konferensmöjligheter i Orangeriet
 • Utrymme med dusch och omklädning
 • Garage för bil och cykel
 • Grön omgivning och spännande miljö mellan husen

Hyr lokal!

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Ansvarig kommersiell uthyrning Göteborg

075-241 51 73