Vid delar för mer

På Trikåfabriken delar vi på processer, funktioner och tid.

Ett hyresavtal på Bilden är något mer än det vanliga. Här delar vi på processer, funktioner och tid. Det ger plats för mer kreativitet och samskapande. Hyresavtalet innehåller en separat bilaga som vi kallar delningsbilagan. Den beskriver vad du som hyresgäst kan förvänta dig och ta del av när du blir en del av Bilden. Det beskriver också vad du kan bidra med för att vi tillsammans ska skapa det Bilden som vi vill ha.  

Digitala verktyg

De digitala verktygen ger förutsättningar för att bli en del av något större. Genom den gemensamma delningsappen Tmpl works kan du dela information om vad som händer - beställa mat, boka mötesrum, träna tillsammans eller dela bilar och cyklar. Smart stöd för lås och larm förenklar din vardag. Som hyresgäst i Bilden är du med och skapar din egen gemenskap. Bara fantasin sätter gränser. Vad vill du dela?

Din dag på Trikåfabriken

På trikåfabriken samsas små och stora konsultbolag, frilansande formgivare och fotografer, hantverkare, IT- och speltillverkare och restaurangägare. Vid lunch träffas vi i kvarterets restaurang för att äta tillsammans - eller så sätter vi oss på innergården med en kopp kaffe och svarar på några mejl. ​Snabbt tar du dig sen till nästa möte med vår gemensamma el-cykel. ​

Efter jobbet varvar du ner i yogastudion - eller tar ett glas vin på Grands veranda. När du vill utmana dig går du till kvarterets dansstudio och lär dig dansa eller provar ett parti 8-ball på biljarden med en kollega. På vägen hem köper du med dig dagens meny från Grand. Helgen är fullbokad och många av verksamheterna är igång. Hantverksstudions hyr-lånade verktyg används flitigt för att bygga hemma ​Det är enkelt och tryggt att vara en del av Bilden.

När du delar tjänster i Bildens app blir du en del av något större. Boka dagens lunch, samlas för ett yogapass eller dela en el-cykel. Att dela ger mer.