Vi delar för mer

På Trikåfabriken delar vi på processer, funktioner och tid. Det är både klimatsmart och ger plats för mer kreativitet och samskapande.

Dela mer!

När du hyr på Trikåfabriken får du mer än en lokal. Du får möjligheter, gemenskap, flexiblitet och smarta lösningar. Hyresavtalet innehåller en separat bilaga som vi kallar delningsbilagan. Den beskriver vad du som hyresgäst kan förvänta dig och ta del av när du blir en del av gemenskapen på Trikåfabriken. Det beskriver också vad du kan bidra med för att vi tillsammans ska kunna skapa ett hållbart företagande. 

Digitala verktyg

De digitala verktygen ger förutsättningar för att bli en del av något större. På Trikåfabriken kan du enkelt dela information om vad som händer - beställa mat, boka mötesrum, träna tillsammans eller dela bilar och cyklar. Smart stöd för lås och larm förenklar din vardag. Som hyresgäst i Trikåfabriken är du med och skapar din egen gemenskap. Bara fantasin sätter gränser. Vad vill du dela?

En dag på Trikåfabriken

På Trikåfabriken samsas små och stora konsultbolag, frilansande formgivare och fotografer, hantverkare, IT- och speltillverkare och restaurangägare. Vid lunch träffas man i kvarterets restaurang för att äta tillsammans - eller så sätter man sig på innergården med en kopp kaffe och svarar på några mejl. ​Med husets gemensamma e-cykel tar man sig sedan snabbt till nästa möte i centrum.

Efter jobbet varvar man ner i yogastudion - eller tar ett glas vin på Grands veranda. Om man vill skaka loss lite går man till kvarterets dansstudio och lär sig dansa eller så provar man ett parti 8-ball på biljarden med en kollega. På vägen hem kan man köpa med sig middag från  Grand och  kanske hyr-låna lite verktyg från Hantverksstudions för att pyssla hemma. ​Det är enkelt och tryggt att vara en del av gemenskapen på Trikåfabriken.

Dela för större möjligheter

Vår delningsbilaga är en bilaga till lokalhyresavtalet som du får vid kontraktsskrivning. Den beskriver vår vision för Trikåfabriken och kvarteret och ger förslag på hur hyresgäster och fastighetesägare tillsammans kan arbeta för en hållbar, smart och kreativ arbetsplats. 

Du som hyr kontorsyta i Trikåfabriken kan hjälpa till att stärka målbilden på flera sätt; Genom att bli en aktiv del av Trikåfabrikens gemenskap, genom att ta del vårt arbete med social hållbarhet i områden och genom att använda de verktyg inom hållbarhet som vi erbjuder.

 

När du delar tjänster blir du en del av något större. Boka dagens lunch, samlas för ett yogapass eller dela en el-cykel. Att dela ger mer.