Sickla Sjö

I vårt nya kvarter Sickla Sjö bor du i moderna lägenheter i vacker natur. Här har du nära till kommersiell service i Nacka och blir dessutom granne med Hammarby Sjöstad. De 90 hyresrätter som vi byggt är den sista pusselbiten i ett bostadsområde som vuxit fram under flera decennier.

Om området

Under 2009 flyttade hyresgäster in i 90 hyresrätter i Sickla Sjö. Från området hittar du en härlig strandpromenad längs Sickla Sjö. Utmed vägen mot Sickla sluss och Hammarby Sjöstad passerar du både daghem och badplats, förutom den brygga som ligger precis nedanför området. Det närliggande Nackareservatet erbjuder ett andrum från storstadens stress med härlig grönska och möjligheter till friluftsliv.

Kommunikationerna är utmärkta med flera busslinjer in på knuten samt Tvärbanan och Saltsjöbanan inom räckhåll. På väg in i området passerar du den "egna" busshållplatsen. Till Slussen tar det bara 10 minuter och ytterligare 8 minuter till Norrmalms Torg.

Om lägenheter

De moderna och ljusa lägenheterna är 1-4 rum och kök, från 39 - 88 kvadratmeter. De flesta lägenheter har balkong och ett fåtal har egen uteplats. Garageplatser finns att hyra samt parkeringsplatser i anslutning till husen.

Karta över området

Du hittar karta över området på eniro.se.