Tvålflingan 9

Telefonplan är en expansiv stadsdel där det byggs och planeras för 2 000 nya bostäder under de närmaste åren. Till och med innerstadens kräsna publik lockas hit. Stena Fastigheter har färdigställt 155 hyresrätter i området, kvarteret Tvålflingan.

Om området

Under 2009 flyttade hyresgästerna in i 155 moderna lägenheter på Telefonplan, strax söder om Södermalm. Området är idag en av Stockholms mest spännande stadsdel med plats för nyskapande.

Kommunikationerna är utmärkta med flera busslinjer och tunnelbanan in på knuten. Till T-centralen tar det bara 12 minuter och Hornstull ligger på två kilometers avstånd.

Vid det lilla torget finns service i form av apotek, livsmedelsbutik, bibliotek och kulturhuset Midsommar-gården. I området finns flera caféer och restauranger, bland annat populära restaurangen ”Landet”. Konstfack har bidragit till att stadsdelen blommat upp som ett nav för kultur och design.

Om lägenheterna

De flesta av de moderna och ljusa lägenheterna har året-runt-balkonger och ett mindre antal har terass.Lägenheterna är 1-3 rum och kök och genomsyras av stilrena materialval såsom ekparkett, ljust kakel och fönsterbänkar i natursten. Alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare. Garageplatser finns i källaren på huset.

Karta över området

Du hittar karta över området på eniro.se.