Gaffelseglet, Vega i Haninge

146 hyresrätter och 18 co-living enheter, inflyttning våren 2022

146 hyresrätter i nära anslutning till pendeltåget

Stena Fastigheter fortsätter att utveckla Stadsdelen Vega och tillför ytterligare 146 hyresrätter i kvarteret Gaffelseglet. Gaffelseglet, som är grannfastighet till Storseglet. Utöver de 146 hyresrättslägenheterna planeras dessutom 18 co-living enheter, utifrån Stena Fastigheters nya koncept We Share. På innergården planeras en samlingsplats i form av ett härligt orangeri som kommer att kunna nyttjas av boende i Gaffelseglet. Kvarteret kommer att ha ett centralt läge i Vega alldeles intill pendeltågstationen, ett läge som förenklar vardagspusslet genom närheten till bra kommunikationer.

Preliminär produktionsstart är planerad till hösten 2020 och inflyttning påbörjas våren 2022. Vi kommer att lägga ut lägenheterna för förmedling 6-8 månader före inflyttning. Notera att alla tidsangivelser liksom bilder är preliminära och kan komma att justeras.  Du som bor hos Stena Fastigheter i Stockholm har förtur till lägenheterna i Storseglet, de kommer publiceras på Mina sidor. I övrigt hyrs lägenheterna ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

We Share, vårt co-living koncept

Co-living, eller We Share som Stena Fastigheter kallar konceptet för delat boende, innebär att du får mer för hyran genom tillgång till mer yta, mer innovativa lösningar, mer service och mer människor. Du flyttar rakt in i ett sammanhang och lever bekvämt. Du slipper att krångla med nytt wifi eller köpa egen dammsugare, och städning av gemensamma utrymmen ingår. 

Vi fortsätter att utveckla Vega och adderar nu fler hyresrätter med co-living-enheter genom kvarteret Gaffelseglet. Det gör att vi kan erbjuda en valfrihet för våra kunder i Vega med både bostadsrätter i lägenhet och radhus, hyresrätter och Co-living. Variationen på utbud av bostäder i Vega kommer att vara en garant för att stadsdelen blir hållbar och attraktiv över tid,

PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

Genom att dela så får du mer yta, mer funktioner, mer service och ett mer socialt liv – men bara när du själv vill. Dörren till det egna rummet går alltid att låsa och badrummet är ditt eget. We share är ett hem där vi och våra arkitekter har tänkt till ner i minsta detalj. Det är snyggt, socialt och modernt. På We Share kan du läsa mer om boendeformen och hitta ditt nya co-living hem. 

Fakta:

Antal lägenheter: 146 hyresrätter på 2 till 5 rok, ca 35-91 kvm samt 18 st Co-living enheter

Inflyttning: Påbörjas 2022

Totalentreprenör: Tornstaden

Arkitekt: E/S-A Arkitekter

Hyra?

Du som bor hos Stena Fastigheter i Stockholm har förtur till lägenheter i Vega. Lägenheterna kommer att publiceras på Mina sidor.  I övrigt hyrs lägenheterna ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Bild från bygget

  

Händer på bygget

Alla våningar är nu på plats och vi har börjat montera takstolarna på ena fastigheten. På den andra fastigheten pågår uppbyggnaden av stommen. Visste du att detta projekt kommer ha co-living lägenheter?
Gå gärna förbi och se hur Gaffelseglet växer fram!