Navigera upp
Logga in

För våra hyresgäster

Jag hyr bostad

Jag hyr lokal

​​​​VI SES PÅ Bokmässan!

I år har Bokmässan inrättat en helt ny avdelning på mässan – Staden. I vår monter kan du bland annat prova på att gå en virtuell lägenhetsvisning eller ta en virtuell flygtur över det nya SCA-huset i Mölndal.

> Läs mer om Stena Fastigheter på bokmässan

 

Vinner igen

Stena Fastigheter har återigen vunnit Fastighetsnytts och Fastigos pris Framtidsindex, den här gången i kategorin sommarjobbare. Framtidsindex har arrangerats i sex år.

Läs mer
Alla nyheter

Ljuv musik

Flytten till Stena Fastigheters lokaler på Odinsgatan gjorde att Andreassons Musik kunde få exakt de skräddarsydda lokaler de önskade.

Läs mer
Alla nyheter

Fullt uthyrt

Stena Fastigheter har tecknat avtal med Visera AB om en uthyrning av 205 kvm kontorsyta i Klarahuset på Drottninggatan 33 i centrala Stockholm.

Läs mer
Alla nyheter

Bisyssla

Stena Fastigheter Malmö ett samarbete med Bee Urban, ett företag som placerar bikupor i bostadsområden och på kontorsfastigheter. I veckan fick vi våra första burkar nyslungad hösthonung.

Läs mer
Alla nyheter

Välkommen hem i Uppsala

Stena Fastigheter deltar på Välkommen hem-mässan i UKK 17 september. Vi ses i monter 20.

Läs mer
Alla nyheter

 

Hyresgäst!

På Mina sidor hittar du som är hyresgäst hos oss en massa bra information - allt från nyheter om din fastigheter till funktionen för att byta bostad.
 
 

100 % grön el  

Stena Fastigheter köper enbart grön el till alla våra fastigheter runt om i landet. Dessutom är vi miljödiplomerade och jobbar mot ett tydligt mål - att minska användningen av el med 30 % samt värme och vatten med 20 % före 2020.