Navigera upp
Logga in

För våra hyresgäster

Jag hyr bostad

Jag hyr lokal

​​​​Vi  nyproduktion

De närmaste fem åren har Stena Fastigheter möjlighet att bygga cirka 5 000 lägenheter i attraktiva lägen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lomma och Lund.

> Se vad som byggs just nu 

 

BåtTuren

Under två dagar i juni bjuder Stena Fastigheter Göteborg med 600 hyresgäster på BåtTuren – en båtresa med Stena Line till Danmark över dagen.

Läs mer
Alla nyheter

Tävling i sommar

Var med och tävla och hjälp turisterna att hitta smultronställen i Sverige bortom turiststråken i sommar.

Läs mer
Alla nyheter

Midsommar

Vi önskar våra kunder en riktigt härlig midsommar! Våra kontor stänger kl 12 dagen före midsommar, och har stängt på midsommarafton.

Läs mer
Alla nyheter

Minister på besök

Justitie- och migrationsministern besökte Stena Fastigheter i Fisksätra. Syftet var att ta del arbetet kring boende, integration och samverkan.

Läs mer
Alla nyheter

Vinst i hyresmål

Hilton hyrde tidigare Hotell Sergel Plaza, Stockholm, av Stena Fastigheter. När avtalet skulle förlängas kunde man inte enas om villkoren., vilket nu prövats av Stockholms tingsrätt.

Läs mer
Alla nyheter

 

Hyresgäst!

På Mina sidor hittar du som är hyresgäst hos oss en massa bra information - allt från nyheter om din fastigheter till funktionen för att byta bostad.
 
 

100 % grön el  

Stena Fastigheter köper enbart grön el till alla våra fastigheter runt om i landet. Dessutom är vi miljödiplomerade och jobbar mot ett tydligt mål - att minska användningen av el, värme och vatten med 20 % före 2020.