Navigera upp
Logga in

För våra hyresgäster

Jag hyr bostad

Jag hyr lokal

​​​​Vi  nyproduktion

De närmaste fem åren har Stena Fastigheter möjlighet att bygga cirka 5 000 lägenheter i attraktiva lägen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lomma och Lund.

> Se vad som byggs just nu

 

Jobb

Stena Fastigheter Malmö, Uppsök Malmö och Manpower startar nu Highway to work, ett matchningsprojekt där arbetsgivare söker kompetens direkt bland Stena Fastigheters hyresgäster.

Läs mer
Alla nyheter

Fixade skateramp i Sköndal

Quintus, 9 år, saknade en skateramp i Sköndal. Ett brev till fastighetsägaren gjorde tricket. Den 14 maj var det invigning.

Läs mer
Alla nyheter

Odlar relationer

Runt om i Stockholm och Uppsala sjuder det av liv på gårdar i Stena Fastigheters områden. Det är den årliga traditionen med familjedagar som har dragit igång.

Läs mer
Alla nyheter

BåtTuren

Hyresgäster i Göteborg och Mölndal bjuds med till Danmark över dagen. Just nu är det fullbokat men du kan ställa dig i väntelista.

Läs mer
Alla nyheter

Nöjdare kunder

Det är viktigt för oss att veta hur våra hyresgäster trivs i sitt boende och om de är nöjda med oss som hyresvärd. Därför genomför vi just nu en kundundersökning.

Läs mer
Alla nyheter

 

Hyresgäst!

På Mina sidor hittar du som är hyresgäst hos oss en massa bra information - allt från nyheter om din fastigheter till funktionen för att byta bostad.
 
 

100 % grön el  

Stena Fastigheter köper enbart grön el till alla våra fastigheter runt om i landet. Dessutom är vi miljödiplomerade och jobbar mot ett tydligt mål - att minska användningen av el, värme och vatten med 20 % före 2020.