Brunkebergstorg 5, City

Unik Kontorslokal i toppläge vid Brunkebergstorg

Område
Stockholm
Yta
275 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
KK

Kosmas Koskeridis

Förvaltningskoordinator

Beskrivning

Letar du efter en central och rymlig kontorslokal i Stockholm? Vi har den perfekta lokalen för dig på Brunkebergstorg! Denna fräscha och moderna lokal på 275 kvm är belägen på plan 2 och erbjuder ett öppet kontorslandskap. Lokalen har även flera mötesrum i varierande storlekar, perfekt för både små och stora sammankomster. Ett välutrustat pentry finns tillgängligt, idealiskt för att samla teamet och ta en paus.

Med sitt strategiska läge på Brunkebergstorg är denna lokal mitt i Stockholms pulserande centrum, med närhet till all slags kommunikation, inklusive tunnelbana, tåg och bussar. Omgiven av trendiga restauranger, kaféer och affärer, är detta en attraktiv plats för både arbete och nöje.

Kontakta oss för en visning och mer information!

Fastigheten

Fastigheten har miljöcertifiering BREEAM.

Lokalen har fiberanslutning.

Kommunikation

Väldigt nära Centralstationen och Sergels torg. Därav kanonläge vad det gäller all slags kommunikation som tunnelbana, tåg, pendeltåg, Cityterminalen och Arlanda Express bara några minuter bort. Flera innerstadsbussar trafikerar närområdet.

Möjlighet att hyra garageplatser i närliggande garage.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber
Spårvagn

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

KK

Kosmas Koskeridis

Förvaltningskoordinator

Anmäl ditt intresse