Jobba hos oss

Vi är bra på det vi gör tack vare våra medarbetare. Ett öppet klimat och aktivt mångfaldsarbete är grunden. Sedan hjälper det att vi gör ett meningsfullt jobb och har kul ihop.

Genom vårt arbete utvecklar vi städer, och för oss är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Vi tar hand om våra kunder och hus med omtanke. Tillsammans gör vi det lilla extra och kraften hittar vi genom att ha kul på jobbet och leva våra värderingar. Vi gör vi varandra bra!

Det här bidrar du till

Som kollega hos oss är du med och skapar socialt hållbara städer, kvarter och arbetsplatser där människor trivs, känner sig hemma och vill stanna länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra kvarter ges goda möjligheter att utvecklas i skolan, ha roligt på fritiden och har hopp och mål för framtiden. Vi som jobbar här når dit genom att vara omtänksamma, proffsiga, innovativa och öppna.

Sommarjobba hos Stena Fastigheter

Visste du att vi på Stena Fastigheter varje år tar emot fler sommarjobbare än vi är anställda? Sammanlagt anställer vi över 500 unga personer varje sommar. När du sommarjobbar hos oss är du en del av ett team av andra unga människor. Din arbetsplats är kvarter, gårdar och hus där människor lever och bor. Under sommaren sköter du om och ser till att områdena är fina, trivsamma och trygga. Låter det kul? Då kanske det här bli ditt första jobb.

Årets karriärföretag 2022

Stena Fastigheter har utsetts till årets Karriärföretag 2022, av Karriärföretagen. Utmärkelsen innebär att företaget tillhör de 100 företag i Sverige som erbjuder de främsta utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

                                                                          imageclv7f.png