Praktik och examensarbete

Är du intresserad av praktik hos oss eller skulle du vilja samarbeta med oss i ditt examensarbete? Här hittar du information kring hur du går tillväga och vem du ska kontakta.

Praktik

Går du en utbildning som innehåller praktik? Eller har du rätt till praktik via Arbetsförmedlingen? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi kan främst erbjuda praktik inom fastighetsförvaltning, men vi tar också emot praktikanter inom andra arbetsområdet till exempel uthyrning, ekonomi, kommunikation, teknik och miljö.

Examensarbete

Ska du snart skriva ditt examensarbete på högskola eller universitet? Då har du en spännande och intressant tid framför dig. Vi på Stena Fastigheter medverkar gärna i samarbeten kring examensarbeten. För oss är det viktigt att ta del av ny forskning, samtidigt som vi ser att det är givande för dig som student att pröva dina teorier i praktiken.Ofta har du som student en egen idé om ämne och innehåll, men ibland kan du också få inspiration och idéer utifrån de behov som finns hos oss på Stena Fastigheter. Ta gärna kontakt med oss.