Allt börjar med dina planer

För dig som letar lokaler i och omkring Göteborg, Stockholm och Malmö är det här en bra början. Vi hyr ut affärs- och kontorslokaler på attraktiva lägen i landets storstadsregioner. Och utvecklar våra kvarter genom att bygga hållbart för framtiden.

Vi är en del av kvarteret

Vi gillar våra kvarter och vi gillar att utveckla städer med omtanke. Stena Fastigheter är ett stabilt och långsiktigt fastighetsbolag som jobbat relationsbaserat sedan start. Kontor, affärer, service, restauranger och mötesplatser är själva grunden för ett bra stadsliv. Därför är våra företagskunder och städernas kommersiella lokaler väldigt viktiga för oss. Vi trivs där i myllret av människor.

Våra team av uthyrare, förvaltare, affärsutvecklare och fastighetsvärdar går på samma gator som du. Och som de entreprenörer vi är, får vi energi av våra kunders lust att åstadkomma resultat.

>> Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet

Så här jobbar vi 

Stadsutveckling med omtanke

Vi på Stena Fastigheter stärker de städer vi finns i. Där vi har våra hus vill vi stanna länge och vara en motor för att hela området ska utvecklas. Ett av våra tydliga hållbarhetsmål är att skapa trygga och trivsamma kvarter där människor vill bo, vara och arbeta. Det blir så mycket trevligare att jobba och vara nära varandra när omtanken både syns och känns.  

Relationsskapande förvaltning

Som kund hos oss finns det rum att växa över tid. Vi är smidiga, personliga och löser det mesta – oavsett hur era behov ser ut. Vi har en genomtänkt modell för förvaltningen av våra fastigheter och kvarter. Här möter du ett team av uthyrare, förvaltare, affärsutvecklare och fastighetsvärdar som jobbar tillsammans och hjälper dig hela vägen.

Hållbara hela vägen

År 2045 ska Stena Fastigheter inte ha några nettoutsläpp av växthusgaser. Som delmål i det arbetet ska vårt klimatavtryck år 2030 ha minskat med 55 procent jämfört med 2018. Det är mål som vi tänker nå genom att arbeta strategiskt och innovativt tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Lätt att hitta rätt

Vad som är rätt lokal för ditt företag beror så klart på vad ni gör, hur ni arbetar tillsammans och var era kunder finns. Men chansen att du hittar rätt med oss är stor – oavsett om du leder ett framgångsrikt konsultbolag eller snart tänker öppna din första egna vintagebutik i kvarteret där du bor.

Vi finns där många människor vill vara, i och runt Sverige storstadsregioner, och bland våra lokalhyresgäster hittar du finansbolag och korvkiosker, grönsakshandlare och psykologer. Vi har snygga kontor i city, prisbelönta spetsprojekt, gårdshus och gallerior, arkiv och lager, hobbylokaler och restaurangkök.

Hos oss hittar du det hela. Och får en hyresvärd som bryr sig om det ni gör och hur det går för er.

Stuveriet, Göteborg
Stuveriet, Göteborg