Välkommen till oss i Göteborg

I Göteborg förvaltar vi 9000 lägenheter och 420 kommersiella lokaler. Vi är ca 100 medarbetare inom olika roller och befattningar.

Varför jobba på Stena Fastigheter? 

Trygg och stabil arbetsgivare

Vi är ett familjeföretag som växt till ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Med över 40 års erfarenhet, tydliga värderingar och stort engagemang tar vi hand om våra medarbetare samtidigt som vi tar hand om våra hus och kvarter och bygger för kommande generationer.

Omtanke för våra medarbetare

På Stena Fastigheter har vi en företagskultur där vi hjälper varandra, där alla kan utvecklas och trivas. Tillsammans gör vi det lilla extra och kraften hittar vi genom att ha kul på jobbet.
Att må bra och ha en balans i livet är viktigt för oss och vi erbjuder aktiviteter via våra trivsel- och friskvårdsgrupper, vi har friskvårdsbidrag samt erbjuder hälsoundersökningar.

Vi erbjuder även en inkluderande arbetsplats där alla är med och bidrar.  Vi tror på ett tillitsbaserat ledarskap och ett ömsesidigt förtroende för ett modernt och flexibelt arbetsliv.

Entreprenörsanda

Som medarbetare kan du räkna med god utveckling och en stabil grund.  Vi är värderingsstyrda och genom värdeordet innovativ ges ett öppet klimat med rum för att vara nyfiken och att lära nytt vilket är en viktig kraft i vårt arbete för att skapa hållbara stadsdelar.

Hållbarhet – en självklarhet

För oss är hållbarhet en självklarhet och något som tas i beaktning vid varje beslut. För dig som medarbetare förväntas du vara delaktig i vårt hållbarhetsarbete. Exempelvis ska varje medarbetare delta på minst två relationsförvaltningsaktiviteter per år vilket är aktiviteter som främjar social hållbarhet. Som medarbetare hos oss finns en extra meningsfullhet i vårt dagliga arbete. Oavsett vilken tjänst du har så är du med och bidrar till en bättre morgondag i vårt samhälle.

Våra kvarter i Göteborg

Vi finns i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka. I Göteborg finns vi på Centrala Hisingen, Eriksberg, Kortedala, Högsbo, Tynnered, Askim, Centrum, Kallebäck och Lunden. Totalt har vi 9000 lägenheter och 420 kommersiella lokaler.

Vi växer med lägenheter och kommersiella lokaler och bygger i olika delar av staden. Bland annat ska vi bygga både lägenheter och kommersiella lokaler på både Masthuggskajens halvö samt i SKF:s gamla kullagerfabriker i Gamlestaden. 

Läs med under vi bygger  eller under våra  kvarterssidor

Kul på jobbet...

… är  något vi tycker är väldigt viktigt! Vi har en trivselgrupp som anordnar aktiviteter för oss anställda. Det är kostnadsfritt och tillgängligt för alla medarbetare att delta. Aktiviteter som detta kan tex vara quiz på On Air, AWs, sommarfester och julfester. Utöver detta kan du även bli medlem i vår konstförening och Club Stena där får du erbjudanden på konserter, teatrar, fotboll- och hockeymatcher, årskort på Liseberg och pysselkvällar bland annat. 

Förmåner... 

...som anställd hos Stena Fastigheter har du också möjlighet att ta del av friskvårdsgruppens lunchträning på SATS Masthuggstorget, två lunchpass i veckan och du kan välja mellan styrka, rörelse och kondition. En uppskattad aktivitet av många anställda! Utöver lunchträning spelas det ibland beachvolley, padel och andra sporter efter arbetstid.

Du får även en fördelaktig friskvård som du kan nyttja till egna aktiviteter under året, ett förmånligt lunchkort från Epassi och mycket mer. 

Utvecklas hos oss

Hos oss på Stena Fastigheter finns utvecklingsmöjligheter för dig som är driven, kunnig och engagerad.

Välkommen att bli en del av vårt gäng!

hjärtan_blå.png