Välkommen till oss i Stockholm

I Stockholm förvaltar vi nästan 10 000 lägenheter och är ca 100 medarbetare

Varför jobba på Stena Fastigheter? 

Trygg och stabil arbetsgivare

Vi är ett familjeföretag som växt till ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Med över 40 års erfarenhet, tydliga värderingar och stort engagemang tar vi hand om våra medarbetare samtidigt som vi tar hand om våra hus och kvarter och bygger för kommande generationer.

Omtanke för våra medarbetare

På Stena Fastigheter har vi en företagskultur där vi hjälper varandra, där alla kan utvecklas och trivas. Tillsammans gör vi det lilla extra och kraften hittar vi genom att ha kul på jobbet.
Att må bra och ha en balans i livet är viktigt för oss och vi erbjuder aktiviteter via våra trivsel- och friskvårdsgrupper, vi har friskvårdsbidrag samt erbjuder hälsoundersökningar.

Vi erbjuder även en inkluderande arbetsplats där alla är med och bidrar.  Vi tror på ett tillitsbaserat ledarskap och ett ömsesidigt förtroende för ett modernt och flexibelt arbetsliv.

Entreprenörsanda

Som medarbetare kan du räkna med god utveckling och en stabil grund.  Vi är värderingsstyrda och genom värdeordet innovativ ges ett öppet klimat med rum för att vara nyfiken och att lära nytt vilket är en viktig kraft i vårt arbete för att skapa hållbara stadsdelar.

Hållbarhet – en självklarhet

För oss är hållbarhet en självklarhet och något som tas i beaktning vid varje beslut. För dig som medarbetare förväntas du vara delaktig i vårt hållbarhetsarbete. Exempelvis ska varje medarbetare delta på minst två relationsförvaltningsaktiviteter per år vilket är aktiviteter som främjar social hållbarhet. Som medarbetare hos oss finns en extra meningsfullhet i vårt dagliga arbete. Oavsett vilken tjänst du har så är du med och bidrar till en bättre morgondag i vårt samhälle.

Våra kvarter i Stockholm

Till Stena Fastigheters region i Stockholm tillhör även Uppsala där vi finns på Norra kvarngärdet och i Luthagen. Inom Stockholm finns vi från Märsta i norr till Haninge och Vårby i de södra delarna av Stockholm. Från Gustavsberg i öster till Jakobsberg i väst. Totalt har vi nästan 10 000 bostäder.

Vi växer med lägenheter och bygger nytt i blandade upplåtelseformer, just nu främst i Vega där vi bygger en helt ny stadsdel samt i Fisksätra som är ett av våra största utvecklingsområden. 

 Läs mer om alla våra kvarter >>

 

Kul på jobbet... 

… Är  något vi tycker är väldigt viktigt! Vi har en trivsel- och friskvårdsgrupp som anordnar aktiviteter för oss anställda. Det är kostnadsfritt och tillgängligt för alla medarbetare att delta. Aktiviteter kan exempelvis vara en kväll där vi lär oss binda blomsterkransar,  göra praliner eller att vi får möjlighet att gå på en teaterföreställning på lunchen. Aktiviteterna är blandade och det finns något som passar alla! Trevliga aktiviteter, AW och julbord är något som står högt på agendan varje år.

Förutom trivsel så är friskvård även en viktig del. Hos oss finns möjlighet att exempelvis gå på gemensam lunchträning, boka massage på kontoret eller delta på fredagsyoga. 

 

Utvecklas hos oss

Hos oss på Stena Fastigheter i Stockholm finns utvecklingsmöjligheter, på riktigt. Interna karriärmöjligheter är inget uttryck vi slänger oss med, vi efterlever det.

De senaste fem åren har 29 medarbetare gjort en intern karriärsutveckling inom bolaget. Hos oss finns möjligheterna för dig som är driven, kunnig och går i linje med våra värderingar.

Ps. Visste du att vi även har medarbetare som har fortsatt arbeta hos oss på timme efter det att de har gått i pension?

Jag är stolt över vårt bolag och våra medarbetare som både är dedikerade och hängivna stadsutvecklare. Vi arbetar med omtanke både mot den stad och våra kvarter som vi verkar i men även mot varandra. Arbetar du hos oss så är du med och gör skillnad!

- PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm AB - PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm AB
Visste du att...
  • Vi är väldigt bra på att ta till vara på våra luncher och ta en paus från jobbet? Det hör inte till vanligheten att vi stressigt äter vår lunch futan hos oss är lunchen förknippad med en paus för återhämtning samtidigt som du umgås med dina kollegor.

  • Majoriteten av oss väljer att äta lunchen tillsammans inne på kontoret? Många av oss har med matlåda och har man inte med sig matlåda är det vanligt att vi köper med oss lunch från någon av de närliggande restaurangerna/ matbutikerna och äter tillsammans med kollegorna på kontoret.

  • 5 av 10 av våra områdeskontor är nyrenoverade under senaste fyra åren. Vårt huvudkontor i Stockholm flyttade vi in i under 2023, här sitter vi på modernt kontor precis intill Sergels torg, mer centralt är svårt att finna

  • Hos oss är det många medarbetare som väljer att stanna länge, den som har arbetat längst hos oss på Stena Fastigheter Stockholm har arbetat sedan 1987.

  • Vi har ett gäng Mello-fantaster! Vi har gemensam tippning inför varje tävling och följer tillsammans. Kanske blir det du som gissar rätt inför alla tävlingar och blir vår nästa Mello-proffs?