Sommarjobba hos oss

Varje sommar erbjuder vi sommarjobb där man tillsammans med andra ungdomar arbetar ute bland våra fastigheter under sommaren.

Vad gör en sommarjobbare?

När du sommarjobbar hos oss arbetar du med att göra fint i våra kvarter. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara att rensa rabatter, klippa buskar, måla, städa källarförråd och plocka skräp. Genom ditt engagemang och arbete ser du till att våra kvarter är trygga och trivsamma för de som besöker och har sitt liv i våra kvarter. Spana gärna in vårt instagramkonto  där det finns bilder på våra sommarjobbare in action! 

Kan jag söka och när?

Sommarjobben kan sökas av dig som är mellan 16 och 20 år och vi prioriterar dig som bor i våra kvarter. Genom sommarjobbet får du möjlighet att växa, ta ansvar och få nya kontakter både inom arbetslivet och privat. För många blir arbetskamraterna också nya kompisar.

Ansökan för sommarjobb 2023 öppnar den 30 januari och stänger den 13 mars.

Att sommarjobba hos Stena Fastigheter

Visste du att vi på Stena Fastigheter varje år tar emot lika många sommarjobbare som vi har anställda? Sammanlagt anställer vi ca 300 ungdomar varje sommar. 

När du sommarjobbar hos oss är du en del av ett team av andra unga människor. Din arbetsplats är kvarter, gårdar och hus där människor lever och bor. Under sommaren sköter du om och ser till att områdena är fina, trivsamma och trygga. Låter det kul? Då kanske det här kan bli ditt första jobb!

Som ett av Sveriges största privata bostadsbolag tar vi inte bara hand om hus – vi tar vara på ungdomars ambitioner. Läs gärna mer om vårt arbete med social hållbarhet som vi kallar för Relationsförvaltning.