Sommarjobba hos oss

Jobba tillsammans med andra ungdomar ute bland våra fastigheter under sommaren

Sommarjobba hos Stena Fastigheter

Visste du att vi på Stena Fastigheter varje år tar emot lika många sommarjobbare som vi har anställda? Sammanlagt anställer vi 300 unga personer varje sommar. Sommaren 2022 är vårt mål att 500 ungdomar ska få ett sommarjobb! När du sommarjobbar hos oss är du en del av ett team av andra unga människor. Din arbetsplats är kvarter, gårdar och hus där människor lever och bor. Under sommaren sköter du om och ser till att områdena är fina, trivsamma och trygga. Låter det kul? Då kanske det här kan bli ditt första jobb. 

Vad gör en sommarjobbare?

När du sommarjobbar hos Stena Fastigheter kan du antingen söka jobb som arbetsledare där din roll blir att arbetsleda ungdomar i deras sommarjobb eller så söker du jobb som sommarjobbare och då arbetar du med att göra fint i våra kvarter. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara att rensa rabatter, klippa buskar, måla, städa källarförråd och plocka skräp. Genom ditt engagemang och arbete ser du till att de som bor hos Stena Fastigheter har kvarter att längta hem till. Kolla in vårt instagramkonto stenafastigheter och #TjenaStena där det finns mängder av bilder på våra sommarjobbare in action.

Vem kan söka sommarjobben?

Sommarjobben kan sökas av dig som bor hos Stena Fastigheter och du ska vara mellan 16 och 20 år. Genom sommarjobbet får du möjlighet att växa, ta ansvar och få nya kontakter både inom arbetslivet och privat. För många blir arbetskamraterna också nya kompisar. Som ett av Sveriges största privata bostadsbolag tar vi inte bara hand om hus – vi tar vara på ungdomars ambitioner. Läs gärna mer om vårt arbete med social hållbarhet som vi kallar för Relationsförvaltning.

När kan jag ansöka om sommarjobb?

Ansökningstiden för år 2022 är nu tyvärr stängd. Ansökningstiden för arbetsledare är 31 januari tom 28 februari. Ansökningstiden för sommarjobbare är 31 januari tom 13 mars.