Välkommen till oss i Malmö!

I Malmö förvaltar vi nästan 8 000 lägenheter och är ca 85 medarbetare.

Varför jobba på Stena Fastigheter? 

Trygg och stabil arbetsgivare

Vi är ett familjeföretag som växt till ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Med över 40 års erfarenhet, tydliga värderingar och stort engagemang tar vi hand om våra medarbetare samtidigt som vi tar hand om våra hus och kvarter och bygger för kommande generationer.

Omtanke för våra medarbetare

På Stena Fastigheter har vi en företagskultur där vi hjälper varandra, där alla kan utvecklas och trivas. Tillsammans gör vi det lilla extra och kraften hittar vi genom att ha kul på jobbet.
Att må bra och ha en balans i livet är viktigt för oss och vi erbjuder aktiviteter via våra trivsel- och friskvårdsgrupper, vi har friskvårdsbidrag samt erbjuder hälsoundersökningar.

Vi erbjuder även en inkluderande arbetsplats där alla är med och bidrar.  Vi tror på ett tillitsbaserat ledarskap och ett ömsesidigt förtroende för ett modernt och flexibelt arbetsliv.

Entreprenörsanda

Som medarbetare kan du räkna med god utveckling och en stabil grund.  Vi är värderingsstyrda och genom värdeordet innovativ ges ett öppet klimat med rum för att vara nyfiken och att lära nytt vilket är en viktig kraft i vårt arbete för att skapa hållbara stadsdelar.

Hållbarhet – en självklarhet

För oss är hållbarhet en självklarhet och något som tas i beaktning vid varje beslut. För dig som medarbetare förväntas du vara delaktig i vårt hållbarhetsarbete. Exempelvis ska varje medarbetare delta på minst två relationsförvaltningsaktiviteter per år vilket är aktiviteter som främjar social hållbarhet. Som medarbetare hos oss finns en extra meningsfullhet i vårt dagliga arbete. Oavsett vilken tjänst du har så är du med och bidrar till en bättre morgondag i vårt samhälle.

Våra kvarter i Malmö

Stena Fastigheter Malmö AB har förutom i Malmö bestånd i Landskrona, Lund, Lomma och Bjärred. Totalt har vi nio områdeskontor i regionen som tillsammans sköter våra 8 000 lägenheter och 167 000 kvm kommersiella ytor.

 Läs mer om alla våra kvarter >>

Kul på jobbet... 

… är  något vi tycker är väldigt viktigt! Vi har en trivsel- och friskvårdsgrupp som anordnar aktiviteter för oss anställda. Det är kostnadsfritt och tillgängligt för alla medarbetare att delta. Aktiviteter kan exempelvis vara en kväll där vi lär oss binda blomsterkransar,  göra praliner eller att vi får möjlighet att gå på en teaterföreställning på lunchen. Aktiviteterna är blandade och det finns något som passar alla! Trevliga aktiviteter, AW och julbord är något som står högt på agendan varje år.

Förutom trivsel så är friskvård även en viktig del. Hos oss finns möjlighet att  boka massage på kontoret, vi är ett stort gäng som löper tillsammans och friskvårdsbidraget är generöst!

Utvecklas hos oss

Hos oss på Stena Fastigheter i Malmö finns utvecklingsmöjligheter, på riktigt. Interna karriärmöjligheter är inget uttryck vi slänger oss med, vi efterlever det. Exempelvis har vi flera fastighetsvärdar i nya roller såsom PLUS-projektledare och energi controller men även tjänstemän som fått nya roller kopplat till hållbarhet och kommersiell förvaltning. 

En annan sak...  vi älskar att ta emot praktikanter! Förra året hade vi 21 stycken som gjorde praktik hos oss - och flera av dem har fått fast tjänst efter det.

Ps. Vi har över 10 personer som arbetat hos oss i mer än 20 år!