Hans Michelsensgatan 1 B, City

Letar du efter det perfekta kontoret i Malmö? Då har du kommit rätt!

Område
Malmö
Yta
154 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från - Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

På Hans Michelsensgatan ligger denna ljusa och fräscha kontorslokal på 154 kvm. Den är noggrant underhållen och erbjuder en trivsam arbetsmiljö med alla nödvändiga faciliteter. Lokalen har ett större mötesrum, sju rum för kontor, wc och en modernt pentry med plats för lunch och fika.

Den uppfräschade innergården är en riktig oas. Här kan du och dina kollegor njuta av luncher ute i det fria under fina dagar, vilket ger en skön paus från arbetsdagen.

Missar inte denna chans att hyra ett kontor som erbjuder både funktionalitet och en inspirerande arbetsmiljö. Kontakta oss idag för en visning och ta första steget mot ert nya kontor på Hans Michelsensgatan!

Fastighet & kvarter

Kolga-huset, en imponerande symbol för funkisarkitektur, stoltserar vid Nyhamnens inlopp i Malmö. Designad av arkitekten Carl-Axel Stoltz och färdigställd 1935, var det ett av stadens första verkliga funkis-hus. Idag pågår en inre renovering som förvandlar dess kontorsutrymmen till moderna miljöer som andas nyproduktion. Från dess fönster och terrasser öppnar sig panoramautsikten över Malmös stadsbild och Nyhamnens livliga aktivitet, med en skymt av det vidsträckta Öresund.

Under de senaste åren har Nyhamnen genomgått en betydande förvandling. Från att ha varit en avlägsen plats i stadens periferi har området blomstrat till en central del av Malmö, med Malmö Centralstation som sin närmaste granne. Den tidigare industriella karaktären har gett vika för en ny era av tätt befolkade, gröna kvarter med blandade användningsområden. Tusentals bostadsrätter, arbetsplatser, utbildningsinstitutioner och parker har börjat växa fram, och redan har välkända företag som Oatly, Orkla och Media City Evolution gjort detta område till sitt hem.

Skeppsbron, där Kolga-huset står, är en historisk del av Nyhamnen och betraktas som en av Malmös mest eftertraktade stadsdelar. Inte långt bort hittar man Studio, en plats för möten och kulinariska upplevelser, samt Hylliebryggeri och andra framstående företag som delar samma kvarter. Detta är en plats där det gamla möter det nya, där historiens arv smälter samman med framtidens visioner, och där Kolga-huset står som en ikonisk symbol för både förflutna bedrifter och framtida möjligheter.

Övrigt

Yta lokal: 154 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet med fåtal lägenheter
Område: Innerstaden, Nyhamnen
Våning: Plan 1
Parkering: Finns i huset, antal enligt ö.k.
Internet: Fiber
Lås: Digitala lås via Parakey
Byggnadsår: 1935
Avstånd Malmö C: 450 meter
Hiss: Finns
Tillträde: 2025-03-01

Kommunikation & service

Malmö Central station är bara några minuters promenad bort, och några extra steg tar dig till Stortorget. Den centrala stationen är inte bara knutpunkt för tågresor och Citytunneln, utan även för stadens stadsbussar och länsbussar. För dem som pendlar med bil är Jörgen Kocksgatan ett smart val för att snabbt komma åt ringvägen och motorvägen.

I och med den ständiga förändringen i området, dyker det kontinuerligt upp nya restauranger och butiker. Malmö Central har idag ett omfattande och mångsidigt utbud av lunchrestauranger och andra tjänster. Vid Nyhamnen, på andra sidan, finner man även universitetet och flera lunchställen för den som söker variation.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse