Kronborgsvägen 2, Västra Innerstaden

Centralt belägen lokal med optimal tillgänglighet!

Område
Malmö
Yta
68 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 14 403 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Denna rymliga lokal på 116 kvadratmeter erbjuder flexibilitet att skräddarsy kontorsytan efter dina behov och önskemål. Stora fönster mot gata och innergård skapar en ljus och trivsam arbetsmiljö. Utrymmet är idag uppdelat på fem rum. I lokalen finns två wc och ett litet pentry.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv hur denna lokal på Kronborgsvägen 2 kan bli den perfekta platsen för din verksamhet. Skynda dig, detta är en möjlighet du inte vill missa!

Varmhyra: från 14 403 kr/mån exkl. moms

Fastighet & omgivning

Välkommen till Helsingör 10 som ligger mellan grönska, stadspuls och hav. Upptäck den perfekta balansen mellan kustliv och stadsliv med närheten till Pildamms- och Rönneholmsparkens gröna oaser samt den förtrollande Ribersborgsstranden. Här omges du av landmärken som Fridhemstorget, där stadsrytmen pulserar, och det ikoniska Ribersborgs kallbadhuset, en plats för avkoppling vid havet.

Helsingör 10 är en tegelfastighet med kommersiella ytor i bottenplan och hyreslägenheter på de resterande 6 våningarna. Innergården har en lite grön oas som bjuder in till en pause i dagens alla måsten.

Övrigt

Yta lokal: 116 kvm
Lokaltyp: Kontor
Fastighetstyp: Blandfastighet
Byggnadsår: 1964
Avstånd till Citytunnels station Triangeln: 10 min
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Kommunikation & service

Perfekt läge: Triangelns station nås på bara 10 minuters promenad, stadsbussar är endast 3 minuter bort, och enkel tillgång till parkering gör denna fastighet exceptionellt bekväm!

Med en kort promenad når ni all tänkbar service, så som restauranger, mataffärer och gym.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse