Linnégatan 32, Limhamn

Etablera din butik i hjärtat av gemenskapen - Centralt i Limhamn

Område
Malmö
Yta
110 m²
Typ
Butik
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 26 693 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Upptäck en exceptionell affärschans med vår fantastiska butikslokal på 110 kvm som ligger strategiskt placerad vid den livliga korsningen av Linnégatan och Järnvägsgatan. Med generösa och imponerande fönsterfronten skapar denna lokal en oslagbar exponering för din verksamhet, fångar upp passerande fotgängare och trafik på ett sätt som garanterar maximal synlighet.

Läget vid korsningen mellan Linnégatan och Järnvägsgatan är inte bara strategiskt för affärssyften utan ger också din butik en viktig plats i en väletablerad och expansiv affärsmiljö. Med närhet till shoppingområden, restauranger och kaféer blir detta den ultimata destinationen för potentiella kunder och förvandlar din butik till ett nav för lokal shopping.

Sammanfattningsvis erbjuder Limhamn City en fantastisk möjlighet för din butik att blomstra. Hör av dig till oss redan idag för visning!

Varmhyra: från 26 693 kr/mån exkl. moms

Fastigheten & kvarteret

Hämplingen 15 byggdes 1977, ett fyravåningshus med kommersiella ytor i bottenplan och lägenheter ovanpå. Förälska dig i fasadens harmoni, där ljus tegel och svart plåttak skapar en imponerande kontrast. Den nedre delen av fasaden är smyckad med vacker brun kakel, som ger en touch av värme och exklusivitet.

Limhamn är mycket mer än bara en stadsdel – det är en stad i sig själv. Med blandad bebyggelse och närheten till havet erbjuder området en unik livsstil där stad och natur smälter samman. Här finns småbåtshamnar, grönskande parker och rekreationsområden som alla är inom bekvämt gångavstånd från Hämplingen 15.

Övrigt

Yta: 110 kvm
Lokaltyp: Butik
Tillträde: Enligt överenskommelse
Våningsplan: BV
Fastighetstyp: Blandfastighet med lokaler och lägenheter
Byggår: 1977

Kommunikation & Service

Busshållplats för stadsbuss ligger intill huset och med bil är det mycket nära till Öresundsbron.

I området finns all tänkbar service såsom banker, butiker, kaféer och restauranger. Torghandel finns bara några minuter bort.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse