Monbijougatan 17B, City

Kontorslokaler i hjärtat av Malmö!

Område
Malmö
Yta
200 - 2207 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Här vill vi bygga vidare på succén Trikåfabriken med Trikåfabriken 2.0, en helt ny byggrätt där vi tillsammans med hyresgästen vill utforma nya arbetsplatser. Vår vision är att skapa en dynamisk plats som inspirerar och skapar möjlighet för gemenskap, vacker stadsmiljö och kreativa möten. Trikåfabriken blir en hyllning till den befintliga arkitekturen och atmosfären. Här lever man enkelt, holistiskt och hållbart.
Läs mer på vår hemsida https://www.stenafastigheter.se/vara-projekt/malmo/trikafabrikennastaetapp/

Trikåfabriken är idag fullt uthyrt och som hyresgäst i den nya etappen blir du granne med kreativa företag så som FOJAB arkitekter, Edisen, Horisont arkitekter, Talkative, MIKAs modellagentur, Konovalenko reklambyrå, Anagram produktionsbolag m.fl.

Vi ser framför oss att vi fortsätter samla kreativa och innovativa näringar tillsammans med matkreatörer från Malmös bästa matscen, hantverksstudios och mindre butiker. Vi vill att kvarteret ska erbjuda mycket av det man behöver för ett skönt och roligt vardagsliv i ett och samma kvarter - med Malmös stadspuls precis runt hörnet.

Kvarteret

Området runt Bergsgatan/Friisgatan är i en spännande utveckling med många kreativa näringar. Stena Fastigheter vill genom ombyggnaden av Trikåfabriken bidra till att stärka den utvecklingen.

Trikåfabriken är idag nominerat till Årets bygge 2023 inom renovering vilket vi ser som ett starkt kvitto på vår målfokusering och arbete. Här kan du läsa mer om Trikåfabriken och nästa etapp: https://www.stenafastigheter.se/vara-projekt/malmo/trikafabriken-2.0/

Mer information kommer men ni är varmt välkomna att höra av er vid intresse och med frågor!

Projektfakta

Fastighetsbeteckning: Bilden 10
Adress: Monbijougatan, Helsingborgsgatan, Malmö
Område: Möllevången ​
Lokal area för omställning (LOA): 2207 m²​
Hållbarhet: Ambitionen är klimatneutralt enligt LFM30:s beräkningsmetod, Certifiering Miljöbyggnad nivå Silver.​
Byggstart: preliminärt 2023 ​
Arkitekt: FOJAB
Länk till projektet: https://www.stenafastigheter.se/vara-projekt/malmo/trikafabrikennastaetapp/

Kommunikation

På Möllan är stämningen livfull och välkomnande. Här är fullt av restauranger, småbutiker, secondhandbutiker och genuint Malmö-liv. Med bra kommunikationer och nära till centrum får du de bästa möjligheterna att både nå kunder och att skapa en hållbar och attraktiv arbetsplats för dig och dina kollegor.

- 700m till Triangelns tågstation & köpcentrum

- Regional- och stadsbussar precis utanför fastigheten

- Åtta minuters promenad till bussterminalen på Södervärn

- Nio minuters cykel till innerstaden / Gustav Adolfs torg

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Elbilsplatser
Tåg
Buss
Gym
Fiber

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse