Pilegårdsgatan 4, Eriksberg

Vårdlokal ledig på Eriksberg

Område
Göteborg
Yta
130 - 160 m²
Typ
Vård/Barnomsorg
Tillträde
Enligt överenskommelse
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare

+46101675173

Beskrivning

Denna vårdlokal är placerad i Eriksberg på våning 1.

Med sina generösa 130 kvm (kan utökas till 160 kvm) och läget på Pilegårdsgatan är perfekt för att driva en vårdverksamhet.

Dessutom finns det massor att upptäcka i området, med närhet till vatten, grönområden och bra kommunikationer.

Missa inte chansen att skapa en blomstrande verksamhet här!

Pilegårdsgatan 4

Bostadsfastighet med studentboenden och en kommersiell lokal.

Med sin attraktiva belägenhet vid vattnet och närheten till grönområden skapar området en unik arbetsmiljö. Dessutom finns det utmärkta kommunikationer och ett fint affärsliv i området. Missa inte chansen att vara en del av Eriksbergs dynamiska företagsgemenskap.

Eriksberg

I Eriksberg har du närheten till havet och den fina strandpromenaden som går längs med Eriksbergskajen och den vackra Färjenäsparken.

Matbutiker, apotek och systembolag samt ett antal andra butiker ligger ett stenkast bort samlade vid handelsplatsen i Sannegården. Här ligger också en välsorterad Ica Kvantum, pizzeria och zoobutik.

Vill du njuta av restauranger ligger ett flertal längs med Eriksbergskajen med varierade menyer, allt från hamburgare till cafémat, pizza och modern nordisk mat. Åker du åt andra hållet hamnar du vid Kvilletorget och Kvillebäcken som har saluhall, restauranger och caféer.

Kommunikation

Från Eriksberg kan du åka till centrum med både buss och färja. Färjan går från Eriksbergskajen och bussen stannar inte långt bort. Det finns ett flertal att välja mellan, exempelvis buss 16 och 21.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Kommersiell uthyrare

+46101675173

Anmäl ditt intresse