Prologgatan 2, Backa

Vårdlokal i Brunnsbo

Område
Hisings Backa
Yta
89 m²
Typ
Vård/Barnomsorg
Tillträde
Enligt överenskommelse
EB

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

Beskrivning

Välkommen till denna välbelägna lokal på Prologgatan 2!

Med sina 89 kvm och tidigare användning som tandläkarklinik, är detta det perfekta utrymmet för din verksamhet. Oavsett om du driver en läkarmottagning, en skönhetssalong eller ett kontor, så erbjuder denna lokal en stor yta med ett flertal rum, pentry och badrum.

Med närhet till andra företag och bekvämligheter är detta en plats där din verksamhet kan växa.

Tillträde enligt överenskommelse.

Brunnsbo

Bostadshus med sju våningar

Parkering

I området finns tillståndsparkering, vilket betyder att du inte har en fast plats, utan får stå på alla parkeringar som tillhör området.

Kommunikationer till och från Brunnsbo

Brunnsbo ligger endast två hållplatser från City och du har promenadavstånd (en hållplats) till Backaplan/Hjalmar Brantingsplatsen och Nya Kvillebäcken. Du har flera direktbussar att välja på som går mycket tätt och som snabbt och smidigt tar dig direkt till Centrum, Lindholmen, Bäckebol eller andra delar av Göteborg. Här bor du mycket city-nära med gröna omgivningar. Ett bra och centralt boende som också har ett lokalt torg med affärer och annan service.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

EB

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

Anmäl ditt intresse