Prologgatan 2, Backa

Ledig lokal i Brunnsbo!

Område
Hisings Backa
Yta
89 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Beskrivning

Denna välbelägna lokal på Prologgatan 2 är nu tillgänglig för uthyrning. Med sina 89 kvm och tidigare användning som tandläkarklinik, är detta det perfekta utrymmet för din verksamhet. Oavsett om du driver en butik eller ett kontor, så erbjuder denna lokal en stor yta med ett flertal rum, pentry och badrum.

Lokalen har en öppen planlösning som ger dig möjlighet att skapa en unik och anpassad miljö för din verksamhet. Med närhet till andra företag och bekvämligheter är detta en plats där din verksamhet kan växa.

Här är några exempel på verksamheter som skulle kunna passa i en lokal på 89 kvm:

Butik: En butik skulle kunna sälja allt från kläder till hushållsartiklar. En öppen planlösning skulle ge en rymlig och välkomnande känsla till butiken.

Kontor: En lokal på Prologgatan 2 skulle också kunna användas som kontor. Det skulle kunna fungera som ett kreativt utrymme för företagare och entreprenörer. En öppen planlösning skulle ge en ljus och luftig känsla till kontoret.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att höra av dig för visning!

Om du vill ha mer information om denna lokal eller andra liknande lokaler, besök vår hemsida.

Fastigheten

Fastigheten är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Omgivning och service

I Brunnsbo är det gångavstånd till daghem och grundskola för alla stadier. Områdets grönskande gårdar med gräsmattor, lekplatser och uppvuxna träd inbjuder till uteliv och samvaro.
I Brunnsbo finns tillgång till olika sorters verksamheter såsom gym, frisörsalong, matbutik, förskolor, pizzeria m.m.

Kommunikationer

Brunnsbo ligger endast två hållplatser från City och du har promenadavstånd (en hållplats) till Backaplan/Hjalmar Brantingsplatsen och Nya Kvillebäcken. Du har flera direktbussar att välja på som går mycket tätt och som snabbt och smidigt tar dig direkt till Centrum, Lindholmen, Bäckebol eller andra delar av Göteborg. Här bor du mycket city-nära med gröna omgivningar. Ett bra och centralt boende som också har ett lokalt torg med affärer och annan service.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ebba Bergström

Ebba Bergström

Kommersiell uthyrare

+46101675000

Anmäl ditt intresse