Stora Nygatan 55, City

Ledig kontorslokal mitt i centrala Malmö!

Område
Malmö
Yta
176 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från - Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Spännande lokal med många möjligheter belägen mitt i Malmös centrum! Lokalen ligger på markplan med stora skyltfönster mot Stora Nygatan, som är en av Malmös största gator. Här finns möjlighet att anpassa kontoret med olika planlösningar och / eller kombinera ytan med kontor och skyltning. Här finns alltså stora möjligheter att synas ordentligt för Malmöborna. Idag har lokalen en öppen planlösning, med ett konferensrum och ett litet pentry. Det finns även ett badrum med tillhörande dusch.

Fastigheten & kvarteret

På Gamla Väster är du i hjärtat av Malmös centrum. Det här är charmiga kvarter med smala gator, gatuhus och främst äldre fastigheter. För en del år sedan huserade det smått legendariska Wallmans Salonger här och i de lokalerna hittar du idag Pinchos restaurang. I huset finns såväl butikslokaler som kontor och lägenheter.

Kvarteret
Här är du verksam mitt i stadskärnan. Med Carl Gustavs torg och Engelbrektsgatan som granne har möjligheterna aldrig varit större. Här rörs sig tusentals människor varje dag under alla dagar av året. Här finns Malmös bästa butiker, caféer och restauranger bara ett stenkast från lokalen. Gamla Kyrkogården och Slottsparken är runt hörnet vilket skapar en mysig och härlig miljö.

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse
Parkering: Finns
Yta: 176 kvm
Lokalytp: Butik
Service: Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd.

Kommunikation

Ett par minuters promenad till Gustav Adolfs torg där majoriteten av Malmös stadsbussar stannar. 10 minuters promenad till antingen Malmö Centralstation eller Triangeln där tåg och regionsbussar stannar.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse