Brf Höjden, Ekebäckshöjd

Nybyggda, ljusa och välplanerade lägenheter med fritt läge och fantastisk utsikt. Gör din intresseanmälan idag så kontaktar våra mäklare dig!

Välkommen till Brf Höjden, med närhet till Slottskogen och gångavstånd till de små gemytliga butikerna, surdegsbageri och restaurangerna i Majorna. Kontakta våra mäklare eller gör en intresseanmälan längre ner på sidan - så hör vi av oss med mer information.

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01
Brf Hojden kok Stena Fastigheter

Flytta till en enklare vardag

I Ekebäckshöjd är det enkelt att leva hållbart, både bil- och cykelpool kommer att finnas. Ta cykeln till Klippan eller Saltholmen, Påvelunds friluftsområde eller Slottsskogen. Järntorget ligger bara 15 min bort med bussen. 

Lägenheterna i brf Höjden är ljusa och moderna i storlekar om 1-4 rok och 29-124 kvm, med klassisk, stilren och monokrom inredning. Uttrycket är hållbart och tillbakalutat, en stil som ger dig utrymme att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Lägenheternas planlösning är genomtänkt och effektiv med smart förvaring och öppna, sociala ytor med plats för umgänge och trivsamma stunder både inomhus och utomhus. 

Närområdet

Här finns stadskänsla med levande gatuplan och rörelse mellan husen, men samtidigt nära till Påvelunds sportanläggningar, mysiga Slottsskogen och utbudet av affärer och restauranger i Majorna. Ett stenkast bort finns Kungsladugård och Klippan med sina mysiga restauranger och butiker. Västerut är det nära cykelavstånd till klippor och bad.

Ett par hundra meter bort hittar du ICA Nära och gymmet Puls & Träning som flyttat in i nya lokaler i Ekebäckshöjd. ICA Näras butik har ett brett sortiment och erbjuder ett stort och varierat utbud av färdiglagade maträtter. Gymmet Puls & Träning öppnar sitt fjärde gym i Göteborg och erbjuder bland annat konditions- och styrketräningsmaskiner, träning med personlig tränare och bastu.

 

Utsikt från balkong
Utsikt från balkong

Hitta ditt nya hem i bostadsväljaren!

 I listvyn finns även en lista över alla hem med priser och planlösningar samt bilder.

Visning i showroom!

Välkommen på privat visning och få chansen att se hur de nya lägenheterna i Ekebäckshöjd kommer att se ut! Våra showroom är fullt inredda lägenheter där du får möjlighet att "klämma och känna" på material och inredning.

Datum och tider lediga för bokning:

Onsdag 28/7 kl. 18:00-18:30,
Onsdag 11/8 kl. 17:00-17:30
Onsdag 25/8 kl. 17:00-17:30

Adress: Pennygången 84, vänligen följ skyltning.

Du bokar din privata visning genom att kontakta våra mäklare! Om ingen av ovan tider passar dig går det bra att lämna ett eget önskemål om datum och tid. För mer information och frågor vänligen kontakta våra mäklare, Sandra Messer eller Adam Andreasson.

Intresseanmälan

Hur stor lägenhet är du intresserad av?