brf Höjden Sjupundsgatan Stena Fastigheter

Brf Höjden, Ekebäckshöjd

Högt uppe på höjden är läget fritt och utsikten fantastisk. Brf Höjden - välplanerade bostadsrättslägenheter med härliga balkonger. Varmt välkommen till en bekvämare vardag!

Flytta till en bekvämare vardag!

Nu bygger vi vidare med brf Höjden i Ekebäckshöjd, 84 ljusa och välplanerade lägenheter. I hemmen kommer varje kvadratmeter till nytta och här finns allt från praktiska ettor till rymliga fyror. De nybyggda lägenheterna i brf Höjden har allt du kan önska dig. Modernt och bekvämt, precis som det ska vara i ett nybyggt hem. 

Som boende i Ekebäckshöjd får du tillgång till den unika och inspirerande takparken som bjuder på härlig utsikt och sol under hela dagen. En grön, skön plats för att umgås och må bra på. Med gångavstånd till de små gemytliga butikerna, surdegsbageri och restaurangerna i Majorna. Här är det enkelt att leva hållbart, både bil- och cykelpool kommer att finnas. Ta cykeln till Klippan eller Saltholmen, Påvelunds friluftsområde eller Slottsskogen. Järntorget ligger bara 15 min bort med bussen. Planerad inflyttning hösten 2022.

Visning i showroom!

Visning på plats i Showroom: Onsdag 5 maj kl. 17:00-17.30
Adress: Pennygången 84, vänligen följd skyltning.

Låter det intressant? Tveka inte att boka en personlig visning med våra mäklare! För mer information och frågor vänligen kontakta våra mäklare,  Sandra Messer eller Adam Andreasson

Nu finns 34 lägenheter till försäljning. Läs mer om hemmen här nedan och gör en intresseanmälan redan idag om du är intresserad, så hör vår mäklare av sig till dig!

Hitta ditt nya hem i bostadsväljaren!

Nu finns 34 smart planerade hem till försäljning. I listvyn kan du utforska ännu mer, här kan du exempelvis kika in i ditt framtida hem och se hur det kan se ut när det väl är färdigbyggt. Vi visar ett exempel från en ljus och välplanerad 4 rumslägenhet. Du klickar bara på knappen för interiör rundvandring som tar dig till en 360-graders rundvandring. Den ger dig en känsla av planlösningen och materialvalen i lägenheterna. I listvyn finns även en lista över alla hem med priser och planlösningar samt bilder.

Hoppa över tabell
Sandra Messer

Sandra Messer

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0768-81 88 81
Adam Andreasson

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare, Nya Kvadrat

0766-01 00 01