Baltzarsgatan 18, City

Kontor med närmast oändliga möjligheter!

Område
Malmö
Yta
308 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
Hyra
Från 57 500 Exkl moms
Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Beskrivning

Här hittar du ett kontor med närmast oändliga möjligheter. Det generösa ljusinsläppet skapar en trivsam arbetsmiljö och en behaglig och produktiv arbetsplats. På 308 kvadratmeter finns konferensrum, kontor, mötesrum och gott om gemensamhetsytor. Lokalen har två pentryn och möjligheten att enkelt delas upp i två mindre enheter om så önskas. Det ger dig flexibilitet att anpassa lokalen efter ditt företags specifika krav och möjliggör flera användningssätt.

Beläget på fjärde våningen, med en tillgänglig hiss, erbjuder lokalen på Baltzargatan 18 bekvämlighet och tillgänglighet för alla dina medarbetare och kunder. Den centrala placeringen ger också närhet till stadens puls och bekvämt avstånd till olika bekvämligheter.

Missa inte chansen att skapa din arbetsplats - kontakta oss idag för en visning!

Hyra: Från 57 500 kr/mån exkl. moms

Fastighet

Fastigheten Concordia, på Baltzarsgatan i centrala Malmö, är byggd 1955, har ett attraktivt läge med en spännande arkitektur. Markplan utgörs av butiks- och restauranglokaler vilket skapar ett livligt och energirikt sammanhang, medan de övre våningarna huserar kontorsverksamheter. Här är du mitt i centrum med lokaltrafik och handel och du har även möjlighet med tillfart fram till dörren med bil.

Kvarteret
Här är du verksam mitt i centrala Malmö, mellan stadens bästa kvarter. Tvärs över gatan från fastigheten ligger Hansa Kompaniet som är Malmös mest anrika galleria, fylld av trendiga butiker och restauranger. Vidare därifrån har du enkel tillgång till resten av citylivet i Malmö med Carl Gustavs Torg som mittpunkt. Med kontorslokal här har du promenadavstånd till södra promenaden och kanalen som har flera vackra platser där du lättillgängligt kan ta en paus under dagen. Här är det enkelt äta sin lunch ute i det gröna och fortfarande vara mitt i stan. Med bas på Baltazargatan får du lite av allt som Malmö innerstad har att erbjuda.

Övrigt

Yta lokal: 308 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet med fåtal lägenheter
Område: Innerstaden
Byggnadsår: 1955
Hiss: Ja
Parkering: Möjlighet att hyra i garage
Avstånd Malmö C: 650 meter
Skyltmöjligheter: Fasadskyltning
Hyra: Från 57 500 kr/mån exkl. moms

Kommunikation

Att promenera till Malmö Central tar fem minuter och precis vid Djäknegatan som är en parallellgata till Baltzarsgatan ligger bushållsplatser för både stads- och länsbussar. Gustav Adolfs torg når du på några minuter och där hittar du så gott som samtliga Malmös busslinjer. Läget är perfekt för tåg- och busspendlare och fastigheten ligger nära snabblederna ut ur centrum för den som kör bil.

Service
Här är det nära både till citygallerian Hansa och stråket mellan Stortorget och Gustaf Adolfs Torg. Restauranger, butiker och service - allt hittar du strax utanför dörren.

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Det här finns i närheten

Restaurang
Parkering
Tåg
Buss
Gym

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

Ensar Gigovic

Ensar Gigovic

Kommersiell uthyrare

+46101675412

Anmäl ditt intresse