Bockholmsvägen 1, Solna

Strategiskt bra belägen fastighet på Bockholmsvägen 1 intill E18 i Bergshamra, Solna.

Område
Solna
Yta
3118 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
KS

Kevin Striborn

Beskrivning

Lokalen passar bra som kontor, utbildningslokal, vård- äldre och omsorgsboende. Här kan du få möjligheten att skapa en drömlokal för just din specifika verksamhet. Fastigheten är inte belagd med moms eller fastighetskatt. Här kan er verksamhet etablera sin verksamhet och ha samtliga faciliteter samlade under samma tak.

Den totala lokalytan är 3118 kvm fördelat på 5 våningsplan enligt nedan. Här finns möjlighet att hyra hela eller delar av lokalen.
Plan 1: 922 kvm
Plan 2: 758 kvm
Plan 3: 758 kvm
Plan 4: 340 kvm
Plan 5: 340 kvm

Lokalen har en pampig och ljus entréhall och i mitten av lokalen finns en ljusgård vilket skapar en härlig känsla av ljus och rymd.

På entréplanet/bottenvåningen finns en stor öppen yta som fungerar bra som en samlingsyta med exempelvis reception. I dagsläget består lokalen av arbetsrum i varierande storlekar men där ni som hyresgäst har stor möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och känsla för att utforma er drömlokal. Utmärkt skyltläge mot E18.
 
Omgivning
Mycket vackert beläget. Närhet till Värtan och Brunnsviken, med fantastiska promenadstråk i Ekoparken. Sevärdheter som Bergianska trädgården och Naturhistoriska museet med Cosmonova finns inom gångavstånd. I närområdet finns Bockholmen Hav & Restaurang vilket är en väldigt trevlig och välbesökt sommarrestaurang.

I grannfastigheten finns bland annat badanläggning, förskola, frisör, hudvård, kiosk, catering och konferens.
 
Parkeringsmöjligheter / Garage
Garage- och parkeringsplatser finns att hyra. Avtal för dessa tecknas separat.

Lokalen ligger strategiskt bra vid E18 alldeles inpå knuten. Området ligger 10 minuters bilresa från Stockholms City och 12 minuter med T-bana. Promenaden från T-banan, station Bergshamra, till fastigheten tar 8 minuter. Buss 540 stannar på hållplats Sfären (alldeles utanför lokalen) som trafikerar sträckan Universitet - Tensta Centrum.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

KS

Kevin Striborn

Anmäl ditt intresse