Bockholmsvägen 1, Solna, Stockholm

Kontor i strategisktläge intill E18, Bergshamra

Område
Solna
Yta
3118 m²
Typ
Kontor
Tillträde
Enligt överenskommelse
LB

Lina Bredberg

Förvaltare

+46101675548

Beskrivning

I ett strategiskt bra läge hittar du denna lokal som passar bra som kontor, utbildningslokal, vård- äldre eller omsorgsboende. Här har du möjligheten att skapa en drömlokal för just din specifika verksamhet med alla faciliteter samlade under samma tak.

Den totala lokalytan är 3118 kvm fördelat på 5 våningsplan. Här finns möjlighet att hyra hela eller delar av lokalen.
Plan 1: 922 kvm
Plan 2: 758 kvm
Plan 3: 758 kvm
Plan 4: 340 kvm
Plan 5: 340 kvm

Lokalen har en härlig och ljus entréhall som ger ett mäktigt första intryck. I mitten av lokalen finns en ljusgård vilket skapar en härlig känsla av ljus och rymd.

På entréplanet/bottenvåningen finns även en stor öppen yta som passar bra som en samlingsyta/lounge med exempelvis reception.

I dagsläget består lokalen av cellkontor i varierande storlekar men där har du som hyresgäst stor möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och känsla för att utforma så det passar er verksamhet bäst.

Fastigheten ligger med utmärkt skyltläge mot E18

Fastigheten är inte belagd med moms eller fastighetsskatt

Omgivning och service

Här arbetar du i en vacker närmiljö med närhet till Brunnsviken och de fantastiska promenadstråken i Ekoparken. Sevärdheter som Bergianska trädgården och Naturhistoriska museet med Cosmonova finns inom gångavstånd. I närområdet finns Bockholmen Hav & Restaurang vilket är en väldigt trevlig och välbesökt restaurang.

I grannfastigheten finns bland annat badanläggning, förskola, frisör, hudvård, kiosk, catering och konferens.

Vid Bergshamra finns restauranger och butiker.

Kommunikationer

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra. Avtal för dessa tecknas separat.

Lokalen ligger strategiskt bra vid E18 alldeles inpå knuten. Området ligger 10 minuters bilresa från Stockholms City och 12 minuter med T-bana. Promenaden från T-banan, station Bergshamra, till fastigheten tar 8 minuter. Buss 540 stannar på hållplats Sfären (alldeles utanför lokalen) som trafikerar sträckan Universitet - Tensta Centrum.

Objektsbeskrivning och planritning
Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?

Vårt hållbarhetsarbete

Att investera i trygghet är att investera i framtiden. Ett kvarter som är tryggt och trivsamt har framtidstro, här vill människor bo och bo kvar länge. Vi vet och vi ser effekten. Den sociala hållbarheten är en del av vårt DNA och i över 20 år har vi utvecklat vårt arbetssätt med avstamp i löpande investeringar och relationsförvaltning.

Våra löften och mål

De största hållbarhetsaspekterna för Stena fastigheter är social stabilitet och klimatförändringarna. De två utmaningarna påverkar vår verksamhet både kortsiktigt och långsiktigt, och vi vet att vi också har en nyckelroll som en av Sveriges största fastighetsägare för att skapa de bästa förutsättningarna för att leva och verka hållbart i våra kvarter.

LB

Lina Bredberg

Förvaltare

+46101675548

Anmäl ditt intresse